“Windows 8″ gali nebeturėti “Start” mygtuko

Kol “Microsoft” ir toliau baiginėja naujosios “Windows 8″ operacinės sistemos kūrimą, vartotojai spėlioja apie galimas naujoves ar pasikeitimus. Savaitgalį internete buvo paviešinti vaizdai iš paskutinės sistemos versijos, kurie verčia susimąstyti – o kur “Start” mygtukas, kurį visi esame pripratę matyti kairėje apačioje?

Kairėje nėra visiems pažįstamos “Windows” ikonėlės ar jokio jos pakaitalo. Kita vertus, galima pastebėti, kad kažkas panašaus į “Start” yra dešinėje panelėje per vidurį. Tad gali būti, jog čia yra tik vartotojo nustatymų pakeistas vaizdas, ir iš tikrųjų “Start” visgi pasiliks? Na, bet kuriuo atveju, matome galimybę pašalinti šį mygtuką arba jį nukelti kitur.

Naujoji operacinė sistema “Windows 8″ turi tikslą būti pritaikyta įvairiems įrenginiams – ypač akcentuojami planšetiniai kompiuteriai. Tad ir naujoviška vartotojo sąsaja gali atrodyti pradžioje kiek keista, bet “Microsoft” teigia, kad tai žingsnis į priekį ir naujos “Windows” eros pradžia.


Šiame straipsnyje: windowsoperacinė sistemaOSIT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Noname

Noname portretas
Debilai dirba Microsofte. Nesugalvoja nieko nauja, tai visus meniu punktus kiekvienoje versijoje sudelioja i skirtingas vietas. O kai tenka dirbti su keliomis versijomis, paskui niekad niekio nepavyksta rasti.

to noname

to noname portretas
pritariu 1000%. pavadinimu ir vietu kaitaliojimas kurin vartotojui isvis nenaudingas, o ir patiems windowsams jokios naudos nedarantis... kai nesugalvoji nieko naujo, lieka tik ikonas kitais vardais pervardint, ir vietas sukeitaliot...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių