VU Karjeros dienų seminarų cikle – tik patys ambicingiausi

Antradienį Vilniaus universitete prasideda VU Studentų atstovybės organizuojamo projekto „Karjeros dienos 2010“ seminarų ciklo dalis. „Sėkmės“, „Patirties“, „Karjeros plius“, „Ateities“ dienose patirtimi ir pasiekimais su studentais dalinsis daugiau nei dvidešimt įvairių sričių specialistų, vadovų ir lyderių.

Vasario 23 d., „Sėkmės istorijų“ dieną, 16 val. vyks nuotolinis seminaras tiesiogiai iš Amerikos. Savo stulbinančios sėkmės istorija su studentais dalinsis Audra Matevičienė. Ši moteris baigė VU Chemijos fakultetą. Nuo 1993 iki 2009 m. dirbo UAB „Mars Lietuva“ (iš jų 8 metus – generaline direktore). Šiuo metu eina „Mars“ Šiaurės Amerikos regiono įmonių grupės segmento direktorės pareigas. Yra atsakinga už trijų gamyklų, gaminančių maistą gyvūnams augintiniams, darbą.

Tuo pačiu metu Matematikos ir informatikos fakulteto studentams vyks SEB banko prezidento patarėjo, finansų analitiko Gitano Nausėdos paskaita „Ekonomisto karjera: ko siekti ir ko vengti“. Tądien taip pat vyks Artūro Olšausko, Egidijaus Sirvydžio, Nido Kiuberio, Jogailos Morkūno, Elonos Ilgiuvienės ir Naglio Šulijos seminarai įvairių fakultetų studentams.

Vasario 25 d. (ketvirtadienį) 11.30 val. į VU Matematikos ir informatikos fakultetą savo patirtimi pasidalinti atvyks didžiausio mobiliųjų žaidimų ir programų portalo pasaulyje „GetJar“ įkūrėjas ir vadovas Ilja Laurs. JAV vykusiuose prestižiniuose mobiliosios industrijos apdovanojimuose „Mobile Excellence Awards“, „GetJar“ laimėjo geriausios 2009 m. mobiliosios paslaugos titulą.

12 val. Ekonomikos fakultete prasidės Antano Zabulio paskaita „Lyderystė per pokyčius: praktiko patirtis ir įžvalgos“. A. Zabulis – UAB „Omnitel“ prezidentas, banko DnB NORD tarybos narys, LR Ministro Pirmininko visuomeninis patarėjas. „Patirties“ dieną VU lankysis ir A. Zuokas, A. Mudėnaitė, Christopher C. Butler, Lukas Burlingis, dr. A Juozulynas.

Pirmąją pavasario, „Karjeros plius“, dieną 13.00 val. UAB „NDX energija“ valdybos pirmininkas, UAB „VP GRUPĖ“ valdybos narys Ignas Staškevičius atskleis slaptą tikrosios karjeros formulę ir pakvies studentus diskutuoti apie tai, kokios pareigos yra pačios geriausios. 14 val. prasidės žurnalisto, TV laidos „Pinigų karta“ vedėjo, portalo apie pinigus www.pinigukarta.lt bendrasavininko seminaras „Azartas gyvenime ir karjeroje“. A. Tapinas taip pat yra ir vienas geriausių pokerio žaidėjų Lietuvoje.

„Ateities“, kovo 3 d. (trečiadienį) 14 val. įvyks Rūtos Vainienės, vadovaujančios Lietuvos laisvosios rinkos institutui, paskaita tema „Ką svarbaus reikia žinoti apie ekonomiką?“. O nuo 13.30 val. Fizikos fakultete prof. Artūras Žukauskas,Vilniaus universiteto Taikomųjų mokslų instituto direktorius, Fizikos fakulteto profesorius, vienas iš „Saulėtekio slėnio“ programos rengėjų pasakos apie ambicingą „Saulėtekio slėnio“ projektą. Aktualiausią informaciją apie ateitį studentams skleis ir R. Skyrienė, dr. A. Dzikevičius, dr. A. Maldeikienė, S. Kvedaras.


VU Karjeros dienų 2010 renginių programa

Vasario 18 diena, ketvirtadienis
VU KD’10 atidarymas
Vieta: VU Centriniai rūmai, Teatro salė Laikas: 16.30 val.

Vasario 22 d., pirmadienis
CV ir motyvacinio laiško rašymo mokymai
Vieta:  9.30 val. Saulėtekyje JR5, 13 val. Centriniuose VU rūmuose (Senato salė), 16 val. Matematikos ir informatikos fakultete (MIF) 102 aud.

Vasario 23 d. antradienis
SEMINARŲ CIKLAS - Sėkmės istorijų diena
Vieta: Saulėtekis, VU Centriniai rūmai, Gamtos mokslų fakultetas (GMF), Matematikos ir informatikos fakultetas (MIF)

Vasario 25 d., ketvirtadienis
SEMINARŲ CIKLAS - Patirties diena
Vieta: Saulėtekis, VU Centriniai rūmai,  Matematikos ir informatikos fakultetas (MIF)

Kovo 1 d., pirmadienis
SEMINARŲ CIKLAS - Karjeros plius diena
Vieta: Saulėtekis

Kovo 3 d., trečiadienis
SEMINARŲ CIKLAS - Ateities diena
Vieta: Saulėtekis, Matematikos ir informatikos fakultetas (MIF)

Kovo 8 d., pirmadienis
Orientacinės varžybos “Pats sau bosas”
 coca-cola-hellenic-banner-1

Kovo 16 d. antradienis
Darbo pokalbio mokymai

Kovo 6 -22 d.
Ekskursijos

Kovo 23 -24 d.
Kūrybinės dirbtuvės
Reval Lietuva konferencijų ir renginių centras (Konstitucijos pr. 20)
Kovo 23 d. seminarai dalyvių asmeniniam tobulėjimui
Kovo 24 d. įmonių praktiniai seminarai

Kovo 24 d.
VU KD’10 Uždarymo vakaras
Vieta: Europos 31 aukštas


Šiame straipsnyje: karjeros dienos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių