VTDK: Interaktyviojo dizaino studijų programos darbai

Interaktyvųjį dizainą Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos Dizaino fakultete besimokantys studentai gali pasirinkti vieną iš kelių siūlomų specializacijų.

•  skaitmeninė animacija,

•  vizualiųjų komunikacijų dizainas.

Studijuodami bendrojo lavinimo dalykus, studentai įgyja teisinių, ekonominių, vadybos, rinkodaros, kultūros istorijos, psichologijos arba filosofijos, sociologijos žinių, suformuoja darbo kompiuteriu įgūdžius, išmoksta dalykiškai bendrauti valstybine ir užsienio kalbomis.

Studijuodami specialybės dalykus, studentai įgyja meninės raiškos, dizaino pagrindų, šriftų, piešimo ir tapybos, verslo ekonomikos, sąveikaujančių technologijų, skaitmeninių technologijų, reklamos, foto-kino kūrimo, animacijos pagrindų, įmonės įvaizdžio, režisūros, fotografijos ir filmų technologijų žinių.

Studentai, pasirinkę skaitmeninės animacijos specializaciją, papildomai įgyja skaitmeninės animacijos technologijų bei dvimatės ir trimatės animacijos žinių.

Studentai, pasirinkę vizualinių komunikacijų dizaino specializaciją, papildomai įgyja vizualinių ir informacijos technologijų, elektroninės leidybos ir projektų vizualizavimo žinių, tobulina įgūdžius kurdami komunikacijų projektus.

Profesinė ir baigiamoji praktikos atliekamos įmonėse, susijusiose su interaktyviuoju dizainu, reklama, Interneto svetainės kūrimu, kino ir animacijos kūrimu.

Studijos baigiamos baigiamuoju darbu. Sėkmingai apgynus šį darbą, įteikiamas aukštojo neuniversitetinio mokslo diplomas, suteikiantis Audiovizualinio meno profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį ir dizainerio profesinę kvalifikaciją.

Baigus studijas galima dirbti foto, kino, televizijos, reklamos studijų, interneto svetainių dizaineriais, architektūros, urbanistikos, interjero ar reklamos projektų vizualizavimo dizaineriais, padalinio vadovais, taip pat sukurti savo verslą.

Studentų meno projektai:























NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių