Vartotojai nepatenkinti e.parduotuve Keke.lt

Pastaruoju metu Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba gauna daug vartotojų skundų, taip pat paklausimų elektroniniu paštu, telefonu bei žodžiu dėl UAB „Supply4you“ veiksmų.

Vartotojai nurodo, kad ši bendrovė, prekiaujanti įvairaus pobūdžio prekėmis internetinėje svetainėje www.keke.lt, nepristato užsakytų prekių, už kurias buvo atsiskaityta, bei vartotojų reikalavimu negrąžina už jas sumokėtų pinigų.

Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba kreipėsi į UAB „Supply4you“ tiek oficialiu Juridinių asmenų registre įregistruotu įmonės buveinės adresu, tiek kitais įmanomais viešai skelbiamais įmonės adresais, tačiau jais siųsti dokumentai buvo grąžinti nepasiekę adresato. Atsižvelgdama į besikreipiančiųjų vartotojų skaičių bei skundų pobūdį, Valstybinė vartotojų teisių apsaugos tarnyba turimą medžiagą perdavė ikiteisminio tyrimo institucijoms dėl galimo ikiteisminio tyrimo UAB „Supply4you“ atžvilgiu.

Vartotojams siūloma įvertinti šias aplinkybes prieš priimant sprendimą įsigyti prekes iš UAB „Supply4you“ internetinėje svetainėje www.keke.lt.


Šiame straipsnyje: kekeSupply4youe prekyba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių