Trakų neįgaliųjų darbais prekiaujama internete

VšĮ Trakų neįgaliųjų užimtumo centras jau ne pirmus metus teikia socialines bei profesinės reabilitacijos paslaugas Rūdiškių, Aukštadvario, Lentvario, Senųjų Trakų ir Trakų neįgaliesiems.

Siekdamas mažinti neįgaliųjų socialinę atskirtį, didinti jų integraciją i visuomenę, darbo rinką bei ugdyti savarankiškumo įgūdžius bei gebėjimus, centras aktyviai organizuoja neįgaliųjų darbinę veiklą.

Centre atliekami siuvimo, mezgimo, medienos apdirbimo, pynimo iš vytelių, žvakių liejimo iš natūralaus bičių vaško, gaminių iš odos, molio ir kt. natūralių medžiagų darbai. VšĮ Trakų neįgaliųjų užimtumo centro gaminių iki šiol buvo galima įsigyti tik rajono, respublikiniuose renginiuose, šventėse ir mugėse.

Šiuo metu VšĮ Trakų neįgaliųjų užimtumo centras aktyviai bendradarbiauja su internetiniu aukcionų portalu Tuktuk.lt ir pristato savo gaminius portalo lankytojams. Tuktuk.lt nemokamai dedami aukcionai su centre pagamintomis vienetinėmis atvirutėmis, eglutėmis, suvenyrais, žaislais, servetėlėmis, staltiesėmis, žvakidėmis, smulkiais mediniais baldais sodyboms, pintais krepšiais ir kitais rankų darbo gaminiais.

Artėjant Šv. Kalėdoms, Tuktuk.lt kviečia aktyviai dalyvauti VšĮ Trakų neįgaliųjų užimtumo centro skelbiamuose internetiniuose aukcionuose. Įsigyjant aukštos kokybės su šiluma pagamintus centro gaminius prisidedama prie centro vykdomos ir plėtojamos veiklos bei neįgaliųjų užimtumo. Dalyvauti aukcione ir siūlyti savo kainą gali visi norintieji. Visi aukcionų metu surinkti pinigai atiteks užimtumo centrui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių