Rekordas: vyras per 10 minučių surijo 74 dešrainius

34 metų kalifornietis Joey Chestnutas per dešimt minučių surijo 74 dešrainius ir dviem dešrainiais pagerino savo paties pernai pasiektą rekordą. 

Organizatorių duomenimis, tai ir naujas pasaulio rekordas. Gerokai nuo nugalėtojo atsiliko 26-erių Carmenas Cincottis – tačiau ir jis per tą patį laiką sudorojo įspūdingą kiekį dešrainių – 63.

Moterų kategorijoje nugalėtojos titulą išsaugojo Miki Sudo, sukimšusi 37 dešrainius. Tai buvo penktoji jos pergalė keistame konkurse. Tačiau moteris atsiliko nuo savo 2017-aisiais pasiekto savo asmeninio – 41 dešrainio – rekordo.

Šis konkursas nėra gražus reginys: dalyviai stovi vienas šalia kito prie ilgo stalo ir stebint rėkiančiai publikai abiem rankomis kemša sau į burną bandeles su dešrelėmis. Pirmą kartą tok konkursas buvo surengtas 1972-aisiais kaip rinkodaros akcija ir nuo tada kasmet rengiamas per JAV nepriklausomybės dieną liepos 4-ąją. Jį rengia 1916 metais atidarytas greito maisto restoranas „Nathan's Famous“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks

koks portretas
moralinis jav tipo veidas toks ir zmogus pavirtes kiaule musu mastymu tai butu dargi geda bet ir musu jaunimas jau netoli tos ribos ir dar stengiasi pralenkt nuo ko neatsilieka ir solidesni kaip p. Matijosaitis balionuku gineso organizavime 100 cio proga

amerikonai taip yprate

amerikonai  taip  yprate   portretas
eda kaip kiaules ir sika tuo paciu metu.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių