Vokietijoje jaunuoliai važinėjosi mašina-baseinu

  • Teksto dydis:

Vokietijos policininkas liko be žado, kelyje pamatęs kompaniją „išradėjų“, po miestą besivažinėjančių pačių susikurtu unikaliu automobiliu-baseinu ir taškančių vandenį kiekviename posūkyje.

Tai buvo gana rami sekmadienio popietė Eibenstocke (pietinėje Saksonijoje), kai vienas policijos seržantas patruliavo motociklu, pasakoja thelocal.de.

Staiga jis išvydo keisčiausiai atrodantį atidengiamą automobilį, kokį tik yra matęs, – bestogį BMW be registracijos numerių, kurio šonai buvo apjuosti medinėmis lentomis ir papuošti dirbtinėmis gėlėmis. Automobilio vidus buvo pilnas vandens.

Šalia vairuotojo mašinoje buvo trys jaunuoliai, vilkintys tik plaukimo glaudėmis. Visi jie buvo girti.

Seržantas apsisuko ir ėmė juos persekioti, o kompanija tai pastebėjusi pasuko į automobilių stovėjimo aikštelę.  

Jaunuoliai, sustabdę savo „išradimą“, iššoko ir perbėgo per beveik išdžiūvusią upės vagą į priešingą krantą bei iš ten ėmė stebėti prie mašinos vykstantį veiksmą.

Apžiūrėjęs automobilį policininkas pamatė, kad vyrai išskaptavo automobilio vidų, užsandarino, kad neperšlaptų, išdažė mėlynai ir tada pripylė vandens.

Nerimaudamas, kad jaunuoliai gali bandyti susigrąžinti savo mašiną-baseiną ir pasprukti, seržantas išleido iš padangų orą, atjungė žvakės laidus ir laukė atvykstant pastiprinimo, o aplink ėmė rinktis smalsūs praeiviai.

Pagaliau vairuotojas atėjo pasiimti iš bagažinės sau priklausančių daiktų. Apsvaigusiam 27-erių vyriškiui, kuris tvirtino, kad automobilio nevairavo, buvo leista susigrąžinti batus ir piniginę – mainais už kraujo mėginį.

Anot policijos, vyriškiui pateikti tyrimai dėl vairavimo išgėrus ir nedrausto, neregistruoto automobilio vairavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių