Už ištikimybę – šaldytuvas!

Didžiųjų 2008 m. švenčių išvakarėse burtai lėmė, kas iš "Kauno dienos" skaitytojų, prenumeravusių laikraštį visus metus, tapo įvairių prizų savininkais.

"Nuo vaikystės skaitau "Kauno dieną", nes ir mano tėvai prenumeravo šį laikraštį, – džiaugėsi ištikima laikraščio skaitytoja ir prenumeratorė kaunietė Birutė Elena Jakštienė. – Labai patinka šeštadieninis numeris – kai sėdu ant sofos, prie lango, kad šviesiau būtų, tai gal tris valandas skaitau. Labai įdomu viskas. Ir paprastomis savaitės dienomis skaitau viską, bet labiausiai domina horoskopai, nors jais visai netikiu, ir "Teleloto" tiražo laimingieji numeriai, kurie būna išspausdinti pirmadieniais. Domiuosi visokiais žaidimais ir loterijomis neatsitiktinai – juk kažkada esu laimėjusi šaldytuvą. Dabar namiškiai jį nubogino į rūsį – jis ir ten pravers, o naują, modernų plieno spalvos šaldytuvą, kuris man atiteko kaip pagrindinis "Kauno dienos" prizas Didžiajame 2008 metų žaidime, pastatėme senojo vietoje." Kaunietė su sūnaus Ramučio Prano šeima ir šiemet prenumeravo laikraštį visiems metams.

Praėjusių metų Didžiajame "Kauno dienos" žaidime dalyvavo tūkstančiai laikraščio prenumeratorių, iš kurių 30 tapo įvairių prizų (savaitgalis "Tulpės" sanatorijoje Birštone, modernus fotoaparatas, laikraštinė, "Kauno dienos" puodelis ir kt.) savininkais.

Netrukus startuos naujas "Kauno dienos" žaidimas tiems, kurie prenumeruos laikraštį ištisus metus (prenumeratos periodai – kas mėnesį, ketvirtį, pusmetį ar visiems metams – visai nesvarbu). Apie naują prenumeratorių žaidimą ir jo taisykles bus pranešta laikraštyje mėnesio pabaigoje.


Šiame straipsnyje: skaitytojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

hjdsu

hjdsu portretas
negali but o.O

Saulius1

Saulius1 portretas
Ne be reikalo sakoma, kad laimė akla: vienąkart šaldytuvas, antrąkart šaldytuvas, žiū dar iš Teleloto šaldtuvą išloš... įdomu, kuris geresnis bus.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių