Už galimybę papietauti su milijardieriumi paklojo 2,68 mln. dolerių

  • Teksto dydis:

Kasmet suteikiama galimybė papietauti su garsiuoju amerikiečių milijardieriumi investuotoju Warrenu Buffettu internetiniame aukcione „eBay“ šiemet buvo parduota už 2,68 mln. JAV dolerių.

Beje, šiais metais kaina buvo 22 proc. mažesnė nei pernai. Šiemet, kaip ir pernai, šią galimybę gavęs asmuo nepanoro atskleisti savo tapatybės.

Iš viso buvo pateikta 41 paraišką dalyvauti internete. Pradinė kaina siekė 25 tūkst. JAV dolerių. Aukcionas šiemet buvo surengtas jau aštuonioliktą kartą.

Laimėtojas galės su W. Buffettui tradiciškai papietauti Manhatane veikiančiame restorane „Smith&Wollensky“. Jis galės pasikviesti ir dar septynis žmones.

Verta paminėti, kad 2007 metais su garsiuoju investuotoju papietavęs investuotojas Guy Spieras (Gajus Spiras) parašė knygą apie tai, kaip pokalbis su W. Buffetty pakeitė jo požiūrį į investavimą.

O 2010 ir 2011 metais už pietus su W. Buffettu vienas iš rizikos draudimo fondo „Peninsula Capital Advisors“ partnerių Tedas Weschleris (Tedas Vešleris) sumokėjo daugiau nei 2,6 mln. JAV dolerių. Galiausiai 2012 metais jis prisijungė prie W. Buffetto investicijų kompanijos „Berkshire Hathaway“.

Šiuo metu 86-erių metų W. Buffettas yra antras turtingiausias žmogus pasaulyje, remiantis žurnalo „Forbes“ duomenimis. Jo turtas yra vertinamas 76,1 mlrd. JAV dolerių.

Beje, visos lėšos, gautos iš aukcionų, suteikiančių galimybę papietauti su W. Buffetu, skiriamos labdarai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
moralinis idijotizmas ar noras buti auksciaumorales ir tai kapitalistinis pasityciojimas is sazinigu zmoniu nes logiskai mastant ta turta jam dave saziningi zmones bet si sistema iteisina grobstymus kurie tokie ir yra
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių