Sukurta lazerinė „bazuka“, kuri akina labiau nei 33 milijonai saulių

  • Teksto dydis:

Profesionalus destruktyvių konstrukcijų gamintojas Drake‘as Anthonis pagaliau baigė statyti savo įspūdingiausią kūrinį – 200 vatų lazerinę „bazuką“.

Šį kulkosvaidį entuziastas sukonstravo iš metalo laužo, sulūžusio projektoriaus dalių, ir kelių ličio polimerų baterijų. Demonstruodamas šį ginklą, autorius dėvi suvirinimo kaukę, kad netyčia spindulys nepažeistų jo regėjimo.

Kaip teigia pats D. Anthonis, jo mechaninis žvėris yra „visiškai beprotiškas įrenginys, kurio spindulio nukreipimas į akį prilygtų 33 milijonus kartų stipresniam poveikiui nei tiesioginis spoksojimas į saulę“. Taigi galima drąsiai teigti, jog tai tikrai prieštarauja Ženevos konvencijai.

Kaip matyti interneto svetainėje „Youtube“ patalpintame vaizdo įraše, prietaisu galima pradeginti gabalą medžio, kompiuterio detalę ir susprogdinti titano miltelius.

Tačiau lyginant su kitais „Youtube“ savadarbių įrenginių entuziastais, gaminančiais metalu šaudančias patrankas ar įspūdingus elektrinius įrenginius, D. Anthoniui dar yra kur pasitempti. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių