Purvu padengti džinsai sujudino internetą

  • Teksto dydis:

Mados besivaikančiam džentelmenui, kuris nori atrodyti kaip darbininkas, bet nenori iš tikrųjų išsipurvinti, viena kompanija galėtų pasiūlyti prabangius džinsus, padengtus netikru purvu.

425 dolerius (390 eurų) kainuojantys džinsai iš prabangios parduotuvės „Nordstrom“ interneto svetainės sukėlė didelį sujudimą internete ir „renka“ paniekinamus komentarus tų, kas, turbūt, verčiau garbingai išsipurvintų kelnes.

Tiesaus kirpimo džinsai „PRPS Barracuda“ „įkūnija šiurkščius, sunkaus darbo mačiusius „Americana“ stiliaus darbinius drabužius“ ir yra padengti „sutrūkinėjusio, pridžiūvusio purvo sluoksniu, kuris rodo, kad jūs nebijote imtis darbo ir išsipurvinti“, sakoma prekės aprašyme interneto svetainėje. Jame nurodoma, kad džinsus reiktų skalbti šaltame vandenyje ir džiovinti ne džiovyklėje.

Iš pirmo žvilgsnio džinsai atrodo taip, tarsi juos būtų vilkėjęs statybininkas, bet apžiūrėjus atidžiau „purvas“ ant klešnių, tarpkojo ir užpakalio atrodo truputį blizgus.

Įvaizdį galima užbaigti derančiu „purvinu“ džinsiniu švarku, kuris taip pat kainuoja 425 dolerius.

Televizijos „Discovery Channel“ laidos „Dirty Jobs“ („Purvini darbai“) vedėjas Mike'as Rowe'as (Maikas Rouvas) pirmadienį išjuokė šiuos džinsus savo tinklaraštyje.

„Šį rytą pateikiu jums dar vieną įrodymą, kad mūsų šalies karas su darbu toliau siaučia visuose aukštuomenės kampeliuose. Pažiūrėkit į naujausią puolimą iš „Nordstrom“, – rašė jis.

„Tiesaus kirpimo džinsai „Barracuda“ nėra kelnės. Tai net ne mada. Tai kostiumas turtingiems žmonėms, kurie darbą vertina kaip ironišką, o ne ikonišką (dalyką)“, – pridūrė M. Rowe'as.

„Twitter“ vartotojai komentavo panašiai. „Visi, kas jaučiat poreikį nusipirkti @Nordstrom purvinus džinsus už 425 dolerius, nusipirkit pigius džinsus ir aš jus nemokamai įmesiu į purvą“, – šaipėsi „JadedByPolitics“.

Populiaraus serialo apie zombius „Vaikštantys numirėliai“ (The Walking Dead) žinutėje priduriama: „Laimei, purvini džinsai per apokalipsę nemokami. Jėzus, @Nordstrom.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių