Prancūzų aktorius nuogas pasirodė apdovanojimų teikimo ceremonijoje

  • Teksto dydis:

Vienas prancūzų aktorius sukėlė tikrą sensaciją šią savaitę, kai nuogas pasirodė prestižinių teatro apdovanojimų ceremonijoje Paryžiuje, protestuodamas prieš vyriausybės sumažintą finansavimą menui.

Komikas Sebastienas Thiery (Sebastjanas Tjeri), kuris taip pat yra dramaturgas, pirmadienio vakarą apstulbino Molliere'o (Moljero) apdovanojimų teikimo šventės dalyvius, kai visiškai nuogas išėjo į sceną, nusileido laiptais ir atsistojęs už tribūnos pasakė kalbą, kurioje sukritikavo prancūzų politikus dėl biudžeto sumažinimo.

S.Thiery pareiškė, kad dėl tokio išlaidų karpymo aktoriai liks be kostiumų, tada išėjo iš už tribūnos, atsistojo tiesiai priešais kultūros ministrę Fleur Pellerin (Fler Peleren), kuri sėdėjo tarp žiūrovų, ir kreipėsi tiesiai į ją.

Apdovanojimų ceremonija buvo tiesiogiai transliuojama per televiziją su nedideliu uždelsimu, kuris leido transliacijos režisieriams įdėti perspėjimą dėl nuogybių ekrane.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sima

Sima portretas
taip sakant - išsinešė savo išnešimus -:)

manau

manau portretas
manau, kad nuogiems tikrai galima surengti piketa ir uzsirasyti "Mirties priezastis - uzsmaugtas mokesciu" Taip uzrasais galima prisdengti kazkokias viecikes, kad nepertrauktu skersvejis...

Efektyvu, o ir orai palankūs

Efektyvu, o ir orai palankūs portretas
Ar jau ne laikas pasinaudoti šia patirtimi lietuvaičiams?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių