Ne tradicinis, bet reikalingas amatas

Kai ponia Wang sužinojo, kad jos vyras jai jau kelerius metus yra neištikimas, ji nekėlė vyrui skandalo ir nekibo į plaukus savo varžovei. Moteris išsikvietė elitinę meilužių medžiotojų komandą, o ši sutvarkė reikalus taip, kaip reikia.

Ponia Wang nusprendė, kad išlaikys šaltus nervus ir nereikalaus skyrybų, nes taip gerokai pablogintų savo socialinę ir finansinę padėtį. Užuot išsiskyrusi, ji pasamdė specialistę, kuri įgijo jos vyro meilužės pasitikėjimą ir įtikino ją nutraukti santykius su vedusiu vyru.

Romanas truko kelerius metus, tačiau iškviesta meilužių medžiotoja reikalą sutvarkė vos per du mėnesius. Ponia Wang pasakojo už paslaugą sumokėjusi maždaug 75 tūkst. JAV dolerių, tačiau pabrėžia, kad buvo verta išleisti tokius pinigus.

"Manau, kad tikrai buvo verta ir aš esu labai patenkinta", – pripažino moteris, kuri dabar pati svarsto galimybę tapti meilužių medžiotoja.

"Taip aš padėčiau moterims apsaugoti savo šeimas ir savo teises", – pridūrė ji.

Bendrovė, kurios paslaugomis pasinaudojo ponia Wang, turi 59 padalinius visoje Kinijoje ir siūlo nemokamą teisinę pagalbą bei rengia nemokamas paskaitas. Bendrovės įkūrėja Shu Xin teigia turinti 300 vadinamųjų agenčių.

"Mano tikslas – užkirsti kelią skyryboms, – kalbėjo S.Xin. – Kiekvienais metais mes išgelbėjame maždaug 5 tūkst. porų."

Kompanijos, kurios būstinė yra Pekine, vadovės teigimu, meilužių medžiotojos paprastai yra moterys, baigusios psichologijos, sociologijos ir teisės studijas. Šiam darbui jos rengiamos trejus metus, o vėliau dirba ir apsimeta kaimynėmis, valytojomis ar auklėmis.

Štai, 47 metų Ming Li šį darbą dirba jau trejus metus.

"Esu vyresnė už tas meilužes, todėl dažniausiai jos manęs klauso. Jeigu meilužė eina į parką, prekybos centrą ar į darbą, ji vis sutinka mane. Ir net tada, jei ji yra dažniau namie būnantis žmogus, aš vis tiek rasiu būdą prieiti prie jos. Galbūt mano bute sprogs vamzdis ir aš paprašysiu jos pagalbos. Mes visuomet randame būdą inicijuoti kontaktą", – pasakojo ji.

"Kartą apsimečiau ateities spėjėja ir meilužė manęs paprašė nuspėti jos ateitį. Žinoma, kadangi apie ją daug jau žinojau iš jos meilužio žmonos, man nebuvo sunku ją nustebinti ir įtikinti palikti klientės vyrą. Tai buvo viena lengviausių bylų", – pridūrė M.Li.

Pastaraisiais metais skyrybų skaičius Kinijoje smarkiai išaugo: 2007 m. 1 tūkst. žmonių teko 1,59, o 2014 m. – jau 2,67 skyrybų. Palyginimui: Prancūzijoje šis rodiklis siekia 1,9, o Italijoje – tik 0,9. Kalbant vien tik apie sostinę Pekiną, statistika rodo, kad pernai čia išsiskyrė 73 tūkst. porų, o tai yra beveik tris kartus daugiau nei prieš devynerius metus.

"Kokios priežastys? Moralės normų liberalėjimas, įtampa dėl skirtingų vyro ir žmonos pajamų, nesuderinamos asmenybės, – sakė Pekine dirbanti skyrybų advokatė Zhu Ruilei. – Be to, išaugo noras siekti savo asmeninių svajonių."

Neseniai Kinijoje atlikta apklausa parodė, kad daugiau kaip 21 proc. pirmą kartą vedusių vyrų yra turėję meilužę. Tarp moterų ši dalis siekia 20 proc.

"Šiais laikais būti neištikimam yra labai lengva, ypač dėl interneto", – pažymėjo internetinę konsultacijų firmą įkūrusi Pan Xingshi.


Šiame straipsnyje: Kinijašeimameilužės

NAUJAUSI KOMENTARAI

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_1

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA  -  ką ji siūlo mums !?!_1 portretas
oOnNA DAnNUTĖ GGRICIEnNĖ yra TS – LKD - narė!!! Korruppcijos pažžiba!! __Būk TS – LKD -iistu ir vogsi, grobsi kiek norėsi! Jei kas – tave balne už kanopų prilaikys partijos bendraminčiai, oonos kyšininnkkienės kklonai! Apsidairyk, tokių Tavo aplinkoje pilna!__ Kas vyksta Kaune, šviettimo skyrriuje, Kauno miesto savivaldybėje!? ___Korupcijos mastai savivaldybėje, švietimiečių siautėjimas, matijošaitininkų parsidavimas ir veidmainystė tiesiog "verčia iš kojų". Buvęs švietimiečių caras A. Bagdonas ( bbūgtai nnuimtass !?), iš tikrųjų, paliktas toliau koordinuoti kyšininkavimo veiklą švietimo skyriuje, kad naujasis "vadovas", būsimasis carras Mažeika, tinkamai perimtų visą kyšininkavimo, despotizmo, melo, demagogijos, veidmainystės, nesiskaitymo su žmonėmis, maisto, baldų, higienos priemonių, vaistų ir visko ko tik įmanoma vogimo iš vaikų, mobingo, kyšių "išmušinėjimo" iš eilinių darbuotojų, tėvų ir fiksuotų sumų (nustatytų savivaldybės niekšų) pristatymo "kur reikia" "industriją"!!!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_2

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA  -  ką ji siūlo mums !?!_2 portretas
Ypatingą vietą šioje srutų duobėje užima sertifikuota kyšininkė (t. y. traukta baudžiamojon atsakomybėn už 100% įrodytą kyšininkavimą), TėeS-eLKaD narė, Kauno Žaliakalnio lopšelio - darželio "direktorė" Ona-Danutė GRICIENĖ ir jos iš kriminalizuotos aplinkos kilusia "pavaduotoja" visiems purviniems reikalams Alma Žilinskienė. Ona dar vadinama "nepaskandinamąja" arba „neskęstančiąja“. "Pradardėjusi" per spaudas, internetus visais įmanomais būdais, turinti problemų su alkoholiu (aš dirbau šiame darželyje 23 metus, todėl rašau ką gerai žinau) senolė ir toliau sau netrukdomai karaliauja, „plūduriuoja“ Kaune! Nes per kyšiukus savivaldybėje ir bet kurioje Kauno įstaigoje yra labai gerbiama ir geidžiama. O už nugaros „šlovingoji“ TėeS-eLKaD! Naujasis Kauno Matijošaitis (čia kaip tame sovietiniame fillmuky : "...maištininkas žuvo - šlovė drakkonui!") niekaip jos, ir visos krūvos panašių "veikėjų" "negali" nuimti! Šitas "direktores" skiria ir nuima tik meras!

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA - ką ji siūlo mums !?!_3

KKORUPCINNĖ PPORRRRRNŪCHA  -  ką ji siūlo mums !?!_3 portretas
(_Beje, dabar yra vaizduojamas kai kurių direktorių nuėmimas, bet tai tik susidorojimas su menkai nešančiomis). Juk kaip miela pamaloninti save ir visą matiošaitininkų chebrytę netikėtom sumelėm! Jei nežinot, pranešu - Kaune į direktorės vietą eidamos panelės ir moterys ima paskolą! Nes, kai mane, net nepaaiškinę už ką, metė iš darbo, pas kitą drakoną direktorės vieta kainavo 45.000 litų! Be to, naujai paskirtai direktorei iš karto nurodoma suma, kurią ji privalės periodiškai pristatyti "kur reikia"!!!???? Na, o toliau Jūs net neįsivaizduojate, koks jovalas užverda!.. Juk visa tai reikia „išlupti“ iš vaikų burnyčių, tėvų, pavaldinių!!! Pražysta visas korupcinis ggaivalas, su visomis apverktinomis pasekmėmis!..__Teisėtvarkos institucijos Kaune paralyyyžiuotos. Niekur nepasiskųsi! Centrinė valdžia nesikiša, nes dabar intensyviai mokosi iš Kauno korupcijos meno... Žmogeliai susigūžę, svajoja apie emigraciją...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių