Mažiausia pasaulio jaunavedžių pora džiaugiasi Gineso rekordu

31 metų Paulas Gabrielis da Silva Barroso ir 28-erių Katyucia Hoshino iš Brazilijos savo vestuves papuošė Gineso rekordu – kaip mažiausia susituokusi pasaulio pora.

Švenčiant Pasaulio Gineso rekordų dieną, jiedu nuvyko į Londoną, kur jųdviejų rekordas buvo patvirtintas. Bendras poros ūgis siekia 181,41 cm.

Jaunavedžio ūgis – 90,28 cm, o laimingos nuotakos – 91,13 cm. Pora susipažino prieš dešimtmetį internete.

Reta genetine liga sergantis Paulo sako, kad jam tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio: „Vos ją išvydęs pirmą kartą pamaniau, kad ji labai graži“. Merginos įspūdis buvo gerokai kuklesnis – greičiau priešingai. Nanizmu (mažaūgiškumu) serganti Katyucia vaikiną palaikė tikru nuoboda ir net užblokavo jį internetinėje programėlėje. Tuo tarpu Paulo teisinasi viso labo norėjęs būti malonus ir leistis į flirtą.

Laimei, nuojauta sukirbėjo Katyucios širdy, ir po pusantrų metų ji ryžosi atblokuoti įkyruolį. O toliau viskas – kaip pasakoje. Iki lemtingojo sprendimo įsimylėjėliai draugavo daugiau kaip 8 metus. Pora sako, kad juos siejantis ryšys yra aukščiausia ir didingiausia, kas tik galėjo nutikti. Šiandien jaunas vyras dirba sekretoriumi vietos valdžios įstaigoje, jo žmona turi įkūrusį grožio saloną.

Paulo dėl savo ligos iki 21-erių negalėjo savarankiškai vaikščioti. Kad būtų mobilesnis, naudojosi vaikiškišku triratuku, vėliau – patobulintu keturračiu. Išmokęs vaikščioti 2008-aisiais, jis pasižadėjo daugiau niekada gyvenime nesėsti ant dviračio. Užtat sėdo į automobilį – specialiai pritaikytą jam.

Katyucia sakė taip: „Tikimės, kad mūsų naujas rekordas paskatins pasaulį pažvelgti plačiau – pažvelgti ne į fizinius skirtumus, o pro juos, kad kiti suprastų, jog visi žmonės turėtų būti vertinami vienodai. Mūsų gyvenime apstu iššūkių, tačiau esame labai laimingi, galėdami spręsti šias problemas kartu“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių