Maskvos metro porelė pasimylėjo ant bėgių

  • Teksto dydis:

Senstanti Maskvos metropoliteno sistema praėjusią savaitę tapo neįprasta įsimylėjėlių išdaigų vieta, kai aštrių įspūdžių ieškanti porelė prasmuko į vieną tunelį ir pasimylėjo ant bėgių.

Senstanti Maskvos metropoliteno sistema praėjusią savaitę tapo neįprasta įsimylėjėlių išdaigų vieta, kai aštrių įspūdžių ieškanti porelė prasmuko į vieną tunelį ir pasimylėjo ant bėgių.

Po šio incidento, kuris yra tikriausiai pirmas toks, puošniomis stotimis su sietynais garsėjantis Maskvos metropolitenas penktadienį nurodė skubiai atlikti saugumo patikrinimą.

Maskvoje egzistuoja entuziastų, kurie tyrinėja jos tunelių labirintą, įskaitant metropoliteno sistemą, subkultūra ir viena jauna pora šią savaitę paskelbė nuotraukas, kuriose įsiamžino nuoga išdykaujanti ant bėgių.

Jų žygis į viešumą iškilo tik po to, kai jie savo nuotraukas paskelbė socialiniuose tinkluose. Tai iškėlė klausimų dėl 79 metų amžiaus metropoliteno saugumo.

„Tai pirmas kartas, kai matome panašų dalyką. Neturime patirties dėl tokių dalykų“, – sakė Maskvos metropoliteno, kuriuo kaip geriausia priemone išvengti transporto spūsčių kasdien naudojasi maždaug 8 mln. žmonių, atstovas.

Minima pora pasirinko aptarnavimo tunelį, kuris naudojamas tik traukiniams nepaprastaisiais atvejais nukreipti, o ne tokį, kuriuo piko metu traukiniai lekia kas 90 sekundžių, pridūrė atstovas.

Vyras, kuris prisistatė kaip Andrejus R., interneto svetainei „Life News“ sakė, kad antradienį su drauge pateko į aptarnavimo tunelį „žaliojoje“ linijoje, kuri eina netoli Kremliaus.

„Mes tikrai buvome ne pirmieji“, – sakė jis.

Televizija „REN TV“ pranešė, kad tas vyras yra interneto vartotojas pravarde „Andrej Rajonnyj“, kuris reguliariai skelbia nuotraukas „Instagram“.

Jis priklauso minėtai „digerių“ subkultūrai, kurios nariai tyrinėja tunelius po Maskva, įskaitant slaptus sovietinių laikų objektus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesamonė

Nesamonė portretas
Reiktų daiktus vadinti savais vardais. Ne "pasimylėjo", o pasidulkino. Matote, meilę, pasimylėjimą normalūs žmonės įsivaizduoja kiek kitaip nei ant bėgių, šakų krūvoj, tarp konteinerių, karvidėse, ar serviso duobėj.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių