Madrido gatvėmis bėgiojo aukštakulniais pasipuošę vyrai

  • Teksto dydis:

Šis ketvirtadienis Madride tikrai nepraėjo paprastai – čia vyko kasmetinės lenktynės dėvint aukštakulnius, rašo theguardian.com.

Šios varžybos vyko gėjų parado metu, tad nenuostabu, kad aukštalulnius dėvėjo ne kas kitas, o vyrai. 

Tai buvo numatyta ir lenktynių taisyklėse: aukštakulniai turi būti ne žemesni nei 10 centimetrų, taip pat juos turi dėvėti vyras. Tik tokiu atveju jis laikomas dalyviu.

Bėgimui nepritaikyti bateliai narsuoliams kėlė nepatogumų, tad siekiant, kad šie tvirtai laikytųsi, išradingiausieji batus tvirtino lipnia juosta.

Pirmasis aukštakulnius dėvintis bėgikas pasiekęs finišą buvo Jasonas iš Peru. Jam atiteko piniginis prizas, dovanų kuponai ir vakarienė dviems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindy Stasius

Mindy Stasius portretas
sveikas nezinomas zmogau!noriu susipazinti bei sutikti zmogu kuris butu mano zmogus jai nori buti mylimas bei suprastas tikrai as,apie save ne jaunolis bet prisiziurintis stilingas beveik negerentis tik prie kompanijos daug keliaujantis bei turintis daug hobiu zmogus.tiesiog tu apie 25 40 metu nes pats atrodau gerai taip manau nekuklu bet taip yra.aisku ne miesos kombinatas bet parasau kas man patinka tamsus nestoras neskustas kunas bet svarbiausia nuosirdumas ir kaip sakant protas bei gero humoro jausmas.aciu kad perskaitei bei atsakysi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių