Lenkijos paplūdimyje rasta girta barsuko patelė

  • Teksto dydis:

Vienos Lenkijos gyvūnų prieglaudos darbuotojai trečiadienį stengėsi padėti sunkių pagirių kankinamai barsuko patelei, praėjus dviem dienoms po to, kai ji buvo rasta gulinti be sąmonės, išsriaubusi kelis butelius alaus.

„Ak, tas jaunimas. Ak, tos vasaros atostogos“, – rašoma trečiadienį paskelbtoje sarkastiškoje gyvūnų prieglaudos „Dzika Ostoja“ feisbuko žinutėje, kurioje aprašoma sunki barsukės Vandzios patirtis Baltijos pajūrio kurorte Revalyje.

„Radome Vandzią, kuriai jau viskas buvo vis vien, šalia septynių (tuščių alaus) butelių. Dar du buvo krūmuose, todėl tikėtina, kad Vandzia švęsti pradėjo ten... Cha cha“, – sakoma žinutėje, kurioje taip pat buvo įdėta kietai miegančios patelės nuotrauka.

Manoma, kad barsukė ištuštino paplūdimyje buvusių žmonių atsinešto alaus atsargas. Butelių kamštelius ji atidarė dantimis.

Juodos ir baltos spalvos visaėdė išbuvo be sąmonės dvi dienas iš eilės, prieglaudos vadovė Marzena Bialowolska (Mažena Bialovolska) sakė naujienų agentūrai AFP, ir pridūrė, kad Vandzia dabar jaučiasi truputį geriau, bet dar negali atsikelti.

„Ji miegojo, gėrė (vandenį) ir ėdė vištieną“, – pasakojo M.Bialowolska. Jeigu viskas klosis gerai, Vandzia bus paleista į laisvę savaitės pabaigoje .

Vandzia – jau ne pirmas barsukas, nelabai sėkmingai išbandęs alkoholio poveikį. 2009 metais Vokietijos policija buvo iškviesta paimti nuo kelio „girtut girtutėlį“ barsuką, apsvaigusį nuo jo suėstų pernokusių ir įrūgusių trešnių.

Video galite pasižiūrėti čia.


Šiame straipsnyje: barsukasGyvūnaiGirtumasalus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių