Kunigas: šiandien ji yra nėščia, o aš noriu prisiimti tėvystę

  • Teksto dydis:

Šiaurės rytų Brazilijoje vienas kunigas pribloškė savo parapijiečius per mišias paskelbęs, kad netrukus taps mažos mergaitės tėvu ir mes kunigystę.

Tėvas Geronimo Moreira (Žeronimu Moreira) iš mažo Gaviauno miestelio Baijos valstijoje sakė, kad įsimylėjo vietos merginą ir kad ji nuo jo pastojo.

"Laikui bėgant pastebėjome, kad mūsų draugystė turi kažką daugiau, meilę, bet visuomet stengėmės išlaikyti ją draugystės lygmenyje", - laiške, kurį sekmadienį per mišias perskaitė tikintiesiems, sakė 32 metų kunigas.

"Pasakiau, kad jeigu nesugebėsiu vykdyti savo celibato įžadų, pirmiausia paliksiu kunigystę, kad nesukelčiau skandalo bendruomenėje“, - sakė jis.
„Viskas susiklostė ne taip, kaip tikėjausi ir mes užmezgėme realius santykius, ir šiandien ji yra nėščia, o aš noriu prisiimti tėvystę", - pasakojo jis naujienų interneto svetainei G1.

G.Moreira su minima mergina, kuriai dabar – 23-eji, susipažino 2007 metais, kai dar mokėsi seminarijoje.

Jis G1 sakė, kad po paskelbimo bendruomenei buvo "smarkiai užvaldytas emocijų ir daug verkė“ ir kad drauge su juo „verkė praktiškai visa kongregacija".

Pora planuoja katalikiškas jungtuves, bet tam reikės leidimo iš popiežiaus Pranciškaus, kuris liepos pabaigoje Brazilijoje dalyvavo Pasaulinėse jaunimo dienose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kunigai irgi zmones

kunigai irgi zmones portretas
kunigai mato grazias moteris.bendrauja su jomis gali ir isimylet.taip zmogus sutvertas.musu ir rusu vienoda tikyba,kodel popam leidzia zenytis vaiku turet,pas mus negalima kunigo mylet

moteris

moteris portretas
Tegu leidzia kunigams gyventi kaip Dievo sukurta ,kodel vieni gali vesti ,o kiti ne,juk visi gime vienodi?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių