Japonijos policija išardė apkūnių prostitučių tinklą

  • Teksto dydis:

Japonijos policija suėmė įtariamą prostitucijos tinklo vadovę, kuri savo klientams į namus siųsdavo apkūnias moteris, sveriančias iki 150 kilogramų, antradienį pranešė vienas teisėsaugos atstovas.

41 metų Keiko Saito ir viena jos darbuotojų įtariamos susimokusios įkurti intymių paslaugų bendrovę "Makkusu Bodi" (Maksimalus kūnas), kuri reklamavosi kaip orientuota į vyrus, kuriems patinka "sprogstamos krūtys ir užpakaliai", nurodė policija.

Įtariama, kad K.Saito buvo įdarbinusi per 30 nutukusių moterų, įskaitant vieną, kuri svėrė daugiau nei 150 kilogramų, paskelbė naujienų agentūra "Jiji Press".

Pasak policijos, klientai Tokijuje galėjo iškviesti šias darbuotojas į savo namus arba viešbučio numerį, užsisakę paslaugą ""deri-heru" (sveikatinimas namuose), kuri yra plačiai paplitusi Japonijoje, draudžiančioje lytinę sueitį už pinigus.

K.Saito, kuri, kaip manoma, per trejus metus uždirbo apie 400 mln. jenų (10,6 mln. litų), anksčiau pati yra dirbusi prostitute, rašo "Jiji Press". Savo verslą ji įkūrė įsitikinusi, kad apkūnios moterys bus populiarios tarp klientų, pridūrė agentūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių