Istorinė lietuvio sėkmė: loterijoje laimėjo 7,6 mln. Eur

  • Teksto dydis:

7 mln. 643 tūkst. eurų, arba daugiau kaip 26 mln. litų, – tiek pinigų penktadienį loterijoje „Eurojackpot“ laimėjo žaidėjas su Kaune pirktu bilietu. Tai jau antras solidus lietuvių laimėjimas šioje loterijoje per pastarąsias tris savaites ir didžiausias kada nors Lietuvoje laimėtas loterijos prizas.

Penktadienio vakarą išriedėję loterijos kamuoliukai sėkmę nulėmė kol kas nežinomam žaidėjui iš Lietuvos. Jis arba ji loterijos bilietą pirko penktadienį Kaune, Kuršių gatvėje įsikūrusioje parduotuvėje, rašoma pranešime spaudai.

Laimingasis žaidė su kompiuterio parinktais skaičiais. Jis atspėjo penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių ir kartu su dar dviem žaidėjais iš Ispanijos ir Vokietijos pasidalino rekordiškai išaugusį antrąjį „Eurojackpot“ prizą – daugiau kaip 22 milijonus 930 tūkstančių eurų.

Atsiėmęs savo laimėjimo dalį, lietuvis savo sąskaitą papildys 7 643 519,60 Eur (arba daugiau kaip 26 mln. litų). Tai bus didžiausias kada nors išmokėtas laimėjimas Lietuvos loterijų istorijoje.

Pastarąsias tris savaites „Eurojackpot“ žaidėjai varžėsi dėl rekordinių pagrindinio prizo sumų. Lietuviams išskirtinai sekėsi. Balandžio 24 d. garbaus amžiaus kaunietė „Eurojackpot“ lošime taip pat atspėjo penkis pagrindinius ir vieną papildomą skaičių bei laimėjo daugiau kaip 291 tūkst. Eur. Laimingą bilietą Kėdainiuose pirko jos duktė ir padovanojo mamai gimimo dienos proga.

Rekordinis šio penktadienio „Eurojackpot“ pagrindinis prizas – 90 mln. Eur atiteko vienam žaidėjui iš Čekijos. Tai buvo pirmas kartas „Eurojackpot“ žaidimo istorijoje, kai pagrindinis prizas ne tik pasiekė didžiausią taisyklėse numatytą sumą, bet ir laikėsi savo viršūnėje net dvi savaites.

Kadangi pagrindinis prizas daugiau nebeaugo, kur kas daugiau pinigų buvo galima laimėti atspėjus 5 pagrindinius ir vieną papildomą skaičių – šį penktadienį prizas siekė daugiau kaip 22 milijonus 930 tūkstančių eurų.


Šiame straipsnyje: loterijalaimėjimaseurai

NAUJAUSI KOMENTARAI

mamce

mamce portretas
o tu irgi eitum skelbtis per tv, kad laimejai tokia(o kad ir mazesne)suma babkiu? aisku kad ne, nes tuoj kanopas tau uzverstu!cia gi Lietuva, reketininku ir vagiu salis, tai bet koks proto turintis zmogus nieku gyvu nesiviesintu,kad turi pinigu!!!

Jeigu pagarsintų tą žmogų

Jeigu pagarsintų tą žmogų portretas
jis bemat sulauktų reketininkų. Argi neaišku?

Netikiu kad tokia pinigu suma laimeta Lietuvoje

Netikiu kad tokia pinigu suma laimeta Lietuvoje portretas
Netikiu kad sitas laimejimas tikras. Manau loterija darosi sau reklama is melagingu istoriju, nejaugi parodys laimetoja parasys jo varda pavarde ? Ne! O jus visi biedni lietuvaiciai imkit bekit ir pirkit brangiausios loterijos bilietus...Kodel uzsienyje is loteriju praturteja zmones yra parodomi ? Pakalbinami zurnalistu.Pas mus tik mazu prizu kurie is teleloto laimetojai parodomi su nuotraukomis, v.pavardemis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių