Išsigelbėjimas neturintiems garažo: apsauginis automobilio „burbulas“

  • Teksto dydis:

Gamtos anomalijos dažnai ištinka staiga ir labai nelauktai. Pavyzdžiui, ledų kruša, kuri kartais priverčia slėpti ne tik savo galvas bet ir automobilius. Todėl vienas vyras iš Teksaso sukūrė „automobilių burbulą“.

Jis, esant reikalui, išsipūs ir taip apsaugos jūsų transporto priemonę nuo žalos.

Šis prietaisas iš esmės tiesiog sukuria lankstų pripučiamą barjerą aplink mašiną ir taip sušvelnina iš dangaus krintančių ledo gabalėlių smūgius, kurie kartais gali būti net labai stiprūs. Sistema išsipučia nuotoliniu būdu, naudojant baterijų sistemą.

Nors tokia konstrukcija gali pasirodyti kiek gremėzdiška, tačiau rinkoje šiuo metu daugiau nieko panašaus nėra sukurta. Tad, jei neturite kitos pastogės, gal ir verta pagalvoti apie „The Hail Protector“ įsigijimą.

 

Šis įrenginys yra parduodamas „Amazon“. Jį galima įsigyti už 399 dolerius – kainą, kuri gali atsipirkti vos po kelių krušos atakų jūsų automobiliui, nes remonto išlaidos šiais laikais kainuoja ne pigiai.

Jei vis dar galvojate, jog ši pripučiama sistema yra pernelyg gerai, kad būtų tiesa, žemiau esančiame vaizdo įraše galite pasižiūrėti, kaip ji buvo testuojama:



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)

:) portretas
kaip į tą maišą įvažiuot?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių