Indonezijoje jaunavedžiai suvalgė įtariamo žagintojo genitalijas

  • Teksto dydis:

Indonezijoje viena neseniai susituokusi pora buvo suimta dėl pareiškimų, kad jiedu suvalgė įtariamo moters žagintojo genitalijas – po to, kai jos vyras esą nužudė užpuoliką ir išniekino jo palaikus, antradienį pranešė policija.

Aukos palaikai buvo rasti sudegintame mikroautobuse po numanomo keršto išpuolio, kurį išprovokavo moters pareiškimas, jog ji buvo išžaginta likus savaitei iki jos vestuvių Sumatros saloje.

30-metis Rudi Efendi (Rudis Efendis) prisipažino nužudęs tą vyrą po to, kai per vestuvių naktį rugsėjį suvokė, kad jo nuotaka nebėra skaisti. Tada žmona jam papasakojo buvusi išprievartauta.

Suimtas vyras tvirtina veikęs vienas.

„Buvau nepaprastai įtūžęs“, – R.Efendi sakė žurnalistams po jo arešto praeitą mėnesį, pridūręs, kad nusprendė suvalgyti to vyro lytinius organus, norėdamas „išgydyti savo galvos skausmą“.

Policija nurodė, kad nužudęs tą vyrą R.Efendi parsinešė jo nupjautas genitalijas ir liepė savo 20-metei žmonai jas išvirti. Tada sutuoktiniai surengė makabriškus pietus.

Šio keršto išpuolio auka tapo vairuotojas, su kuriuo R.Efendžio žmona anksčiau susitikinėjo.

Vietos policijos atstovė Sulistyaningsih (Sulistjaningsih) sakė naujienų agentūrai AFP: „Ši byla tebėra tiriama, bet turime pagrįstų įtarimų, jog tai buvo tyčinė žmogžudystė.“

Vyras yra kaltinamas nužudęs auką, o jo žmona tikriausiai buvo šio nusikaltimo bendrininkė, nurodė policija.

Nužudytojo palaikai buvo rasti spalio pradžioje sudegintame mikroautobuse Tulangbavango rajone Lampungo provincijoje. Policija vėliau suėmė R.Efendi ir jo žmoną.

Pasak pareigūnų, R.Efendi liepė savo žmonai susisiekti su savo numanomu žagintoju ir suorganizuoti susitikimą. Tačiau atvykęs vyras rado R.Efendi, kuris esą jį mirtinai subadė, nupjovė lytinius organus ir padegė automobilį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Pasirodo,ta zmonele jau anksciau su tuo vyriskiu susitikinejo ir tikriausiai savo noru permiegojo,o kai istekejo,tai reikejo kazkaip pasiteisinti vyrui, ka nebe mergaite,tai ir sugalvojo ta iszaginimo istorija. Gudrumas motereles neispasakytas,o vyrelis ir uzkibo. Dabar abu gales valgyti kalejimo duona,kuri tikriausiai nebus tokia "skani',kaip vargso vyro genitalijos. Kanibalai ir tiek - iskrypeliai!

PETRAS PIKŠRYS

PETRAS PIKŠRYS portretas
Islamišką fanatizmą sunku suvokti protu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių