Indijos deimantų magnatas darbuotojams dovanoja automobilius ir butus

  • Teksto dydis:

Dosnus Indijos deimantų magnatas vėl išdalins savo darbuotojams šimtus automobilių ir butų, atsidėkodamas už pasiektus kompanijos tikslus.

Savjibhai Dholakia (Savdžibhajus Dholakija), vadovaujantis vienai Surato mieste įsikūrusiai deimantų eksporto įmonei, pranešė, kad jo bendrovė darbuotojams išdalins 1260 automobilių, 400 butų ir daugybę papuošalų prieš savaitgalį vyksiančią hinduistų šviesų šventę Divali.

„Norime, kad kiekvienas mūsų darbuotojas turėtų savo būstą ir automobilį per ateinančius penkerius metus. Taigi nusprendėme dovanoti darbuotojams automobilius, namus ir papuošalus“, – naujienų agentūrai AFP sakė S. Dholakia, įmonės „Hare Krishna Exports“ vadovas.

Jis nurodė, kad dovanomis atsidėkoja darbuotojams už per pastaruosius penkerius metus pasiektus puikius rezultatus ir rodomą atsidavimą kompanijai.

Lojalumo programai jo įmonė ruošiasi išleisti apie 500 mln. rupijų (per 6,2 mln. eurų), kad dovanomis pamalonintų neskelbiamą skaičių darbuotojų iš visų 5500 ten dirbančiųjų.

Dauguma darbuotojų gauna kokių nors dovanų iš savo viršininkų per šventę, kurios pavadinimas reiškia „Šviesų juosta“, bet dažiausiai tai būna indiškų saldumynų dėžutės.

Tačiau S. Dholakia jau ne kartą buvo atsidūręs žiniasklaidos dėmesio centre dėl savo brangių dovanų darbuotojams. 2012 metais jis įteikė savo trim pavaldiniams automobilius už gerą darbą. Dosnusis bosas per panašią programą 2014 metais darbuotojams išdalino 491 automobilį ir 207 butus.

Kompanija per naują skatinimo programą dovanų ankstesnių metų laimingiesiems nebeduos.

S. Dholakia vadovauja vienai didžiausių deimantų šlifavimo kompanijai Indijos Surato mieste. Ji eksportuoja deimantus į beveik 75 valstybes.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių