Ieškomas parašiutininkas, nušokęs nuo aukščiausio ES dangoraižio

  • Teksto dydis:

Londono policija ieško parašiutininko, kuris šeštadienį nušoko nuo „The Shard“ („Šukė“) pastato - aukščiausio dangoraižio Europos Sąjungoje, o vėliau paspruko nuo pareigūnų, įlipęs į metropoliteno traukinį.

Tas nutrūktgalvis pradingo po dramatiško šuolio nuo 95 aukštų prabangaus pastato stikliniu fasadu, kurio aukštis – 310 metrų.

Praeiviai įamžino tą triuką, socialiniuose tinkluose paskelbę vaizdo įrašų ir nuotraukų, kuriose matomas žalią parašiutą išskleidęs vyras, nusileidęs nuo „The Shard“ į gatvę netoli Londono Tilto stoties.

Pasak jų, nusileidęs drąsuolis sulankstė parašiutą, perdavė jį bendrininkui ir nubėgo į stotį kelios minutės prieš atvykstant policijai.

„Mačiau, kaip jis leidžiasi tarp pastatų ir nutupia, o tada susipakuoja parašiutą ir pasprunka, - sakė netoliese dirbantis 41 metų Justinas Knockas (Džastinas Nokas). - Kažkas ten jam padėjo susirinkti parašiutą.“

Pasak liudininko, mįslingasis šuolininkas vėliau nubėgo link artimiausios metropoliteno stoties.

Tai buvo pirmasis dokumentuotas šuolis su parašiutu nuo 2012 metų, kai buvo baigta „The Shard“ statyba. Anksčiau parašiutininkai buvo nusifilmavę nušokantys nuo to dangoraižio, kai jis dar buvo statomas.

Baigtame statyti pastate nėra jokios išorinės apžvalginės platformos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių