Gyvai žiurkei galvą nukandusiam australui uždrausta turėti augintinių

  • Teksto dydis:

Australui, kuris nusifilmavo nukandantis galvą gyvai žiurkei ir paskelbė tą įrašą „Facebook“, teismas pirmadienį trejiems metams uždraudė laikyti naminius gyvūnus ir skyrė viešųjų darbų

Matthew Maloney (Metjus Malounis), pravarde „Beprotis Metas“ (Mad Matt), buvo apkaltintas žiauriu elgesiu su gyvūnais po Karališkosios draugijos prieš žiaurų elgesį su gyvūnais (RSPCA) tyrėjų reido. Jo pagrindu tapo sausį paskelbtas to atgrasaus triuko vaizdo įrašas, kuris peržiūrėtas šimtus tūkstančių kartų.

Brisbano magistrato teisme 25 metų vyras prisipažino dėl žiauraus elgesio su gyvūnais incidento. Jam buvo skirta 100 valandų viešųjų darbų, taip pat uždrausta turėti naminių augintinių.

Teisėja Suzette Coates (Sjuzet Kouts) sakė, kad jaunuolis yra „narciziško būdo“ ir atgailavo, nors žurnalistams prie teismo rūmų M. Maloney tvirtino, kad jo veiksmai „nebuvo labai jau blogi“, nurodė nacionalinis transliuotojas „Australian Broadcasting Corporation“.

Paviešintame vaizdo įraše matoma, kaip M. Maloney įsiveržia į kambarį, nukanda galvą baltai žiurkei ir ją praryja, užgerdamas trimis taurelėmis degtinės. Po to rodoma, kaip vaikinui smogiama į veidą, į nugarą trenkiama kėde, kuri sulūžta. Įrašo pabaigoje M. Maloney meta iššūkį žiūrovams: „Perspjaukit mane, močkrušiai!“

Manoma, kad vaizdo įrašo autorius tokiu būdu siekė inicijuoti naujas šiurpias varžybas socialiniuose tinkluose.

Po virtinės komentarų, kuriuose toks elgesys buvo pavadintas šlykščiu, M. Maloney paskelbė atsakymą. „Dėl visų jūsų komentarų tik plyštu juokais. Nė vienas žmogus neįstengs pasakyti kažko, dėl ko pasijusčiau blogai arba gailėčiausi dėl to, ką padariau“, – rašė jis.

„Tai motina gamta, o žmogui reikia valgyti!“ – pridūrė jaunuolis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių