Dešimtmetį tris moteris kalinęs Klivlando monstras kalės iki gyvenimo pabaigos

  • Teksto dydis:

Klivlando monstru pramintas Arielis Castro, dešimtmetį nelaisvėje laikęs tris moteris, ketvirtadienį teisme išgirdo nuosprendį – jam skirta kalėjimo iki gyvenimo pabaigos be lygtinio paleidimo galimybės plius daugiau kaip tūkstančio metų kalėjimo bausmė, rašo portalas delfi.lt.

Teismas išgirdo naujų skandalingų detalių apie tai, kaip buvo elgiamasi su pagrobtomis Michelle Knight, Amanda Berry ir Gina DeJesus. Paaiškėjo, kad A. Castro su jomis žaidė rusišką ruletę su užtaisytu ginklu, laikė jas surakintas.

Teisme pasirodė ir daugiau nei dešimtmetį nelaisvėje laikyta M. Knight.

„Aš verkiau kasnakt. Jaučiausi tokia vieniša. Jaudinausi, kas bus su manimi ir kitomis merginomis. Žinojau, kad niekam nerūpiu“, – pasakojo M. Knight.

„Iš mano gyvenimo tu atėmei 11 metų, bet aš gyvenimą susigrąžinau. 11 metų gyvenau pragare, o tavo pragaras prasideda tik dabar“, – sakė nukentėjusioji.

Kalbą teisme pasakė ir pats kaltinamasis A. Castro. Pirmiausia jis dar kartą priminė pats esąs seksualinės prievartos auka, esą vaikystėje jis buvo tvirkinamas.

A. Castro prisipažino kaltu pagal 937 kaltinimus, tarp jų pagrobimą, žaginimą, užpuolimą, prievartavimą bei nužudymą sunkinančiomis aplinkybėmis.

Buvęs autobuso vairuotojas sutiko praleisti visą likusį savo gyvenimą kalėjime be lygtinio paleidimo galimybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai

Tai  portretas
Kodėl ne mirties bausmė tokiam išgamai?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių