Dėmesio centre – pikantiška juostelė

Pagrindinis tris savaites vykstančio renginio "Mis aiSTRINGai" akcentas – moteriškas užpakaliukas. Todėl Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos klubuose "Metelica" prasidėjęs tradicinis šou labiausiai domino vyrus.

Pirmajame ture, kuris vyko ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį, sostinėje bei uostamiestyje dalyvavo po šešias, o Kaune – penkios dalyvės. Viena kaunietė atsisakė dalyvauti bene paskutinę akimirką. Į kitą etapą pateko septynios dalyvės.

Pagrindinė pirmojo atrankinio turo tema nukėlė į paryžietišką "Moulin Rouge", antrajame – slapčiausius troškimus dalyvės atskleis "Nuodėmių mieste", o po dviejų savaičių finale, improvizuotame kabinete, bus galima pažinti subtilius "Boso ir sekretorės" santykius.

Visos dalyvės taip pat privalo atlikti namų užduotis. Kelios jau išsiskyrė improvizuotais mini spektakliais, kuriuose dalyvavo vyrai, bei atsakė į klausimą, kaip elgtis, jei užmiestyje nuleido ratą, o aplink nieko nėra? Atsakymas paprastas: namo eiti pėsčiomis.

Gražiausio užpakaliuko, pridengto seksualiomis kelnaitėmis su juostele, savininkės laukia profesionali fotosesija žinomo vyrų žurnalo puslapiuose bei kelionė į šiltuosius kraštus.


Šiame straipsnyje: aistringai

NAUJAUSI KOMENTARAI

kisskaa

kisskaa portretas
labai grazi panele nutraukoi ...

Saulius1

Saulius1 portretas
Va kaip Nuodėmė yra garbinama! ;-|

Gutyte

Gutyte portretas
grazu, jei tai pateikiama nevulgariai, o meniskai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių