Dėl diskriminacijos darbe nori pasikeisti gimimo datą: vyras atjaunėtų 20 metų

  • Teksto dydis:

69 metų olandas prašo pasikeisti gimimo datą ir „pajauninti“ jį 20 metų. Emilė Ratelbandas tokį savo sprendimą argumentuoja tuo, kad jis dėl amžiaus yra diskriminuojamas darbo rinkoje.

Be to, jo amžius sumenkina jo sėkmės šansus „Tinder“ pažinčių programėlėje. „Kai aš esu tinderyje ir nurodau, jog man 69-eri, aš nesulaukiu jokio atsakymo“, - pasakojo vyras laikraščiui „De Telegraaf“. Anot medikų, jo organizmas esą yra kaip 45-erių metų žmogaus.

Galima pasikeisti savo vardą, pasikeisti savo lytį, kalbėjo E. Ratelbandas. Tai kodėl negalima pasikeisti amžiaus? Jei jam pavyks, pensininkas nori grįžti į profesinį gyvenimą.

Teismas Arnheme, esančiame į pietus nuo Amsterdamo, dabar per keturias savaites turi priimti sprendimą. Teisinio pagrindo keisti amžių nėra. Vis dėlto diskriminacija darbo rinkoje pagal amžių Konstitucijoje yra draudžiama.

E. Ratelbandas Nyderlanduose yra žinomas: jis reguliariai pasirodo žiniasklaidoje kaip motyvacijos ir NLP treneris, nuo 1986 iki 1990 metų vedė TV laidą, taip pat mėgino dalyvauti politikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Tai saunuolis,Jis is nieko nieko nepraso. O jeigu moterys vyrais pasivercia .vyrai tampa moterimis [ir dar pensiju neuzsidirbe] ishdarko savo kuna ir jokie istatymai to nesustabdo vyrai su vyrais sexa "garsina"VIESAI ...Na taikodel zmogus negaletu pakeisti gim.data ,niekam nedarydamas blogo ,jis jau uzdirbo sau pensija,,Bettttt o kodel NE?!

duskit pavidolei

duskit pavidolei portretas
mldc diedas gerai stumia.

vladas

vladas portretas
Ne tik pas mus yra įdijotų,bet ir kitur,tai tuo ir nuramina.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių