Austrė bažnyčioje filmavo pornografinius vaizdus

  • Teksto dydis:

Austrijoje kaltinimai pareikšti moteriai, kuri įsmuko į kaimo bažnyčią ir filmavo seksualinius veiksmus, kuriuos ji pati atliko prieš kamerą, ketvirtadienį pranešė policija.

Policijos atstovė spaudai Simone Mayr (Simonė Mair) naujienų agentūrai AFP sakė, kad moteriai, kurios tapatybė neatskleidžiama, gresia iki pusės metų kalėjimo už religinių jausmų įžeidimą.

„Moteris prisipažino ir atsiprašė, – sakė policijos atstovė. – Dabar prokurorai spręs, ar byla pasieks teismą... Jai vietoje įkalinimo taip pat gali būti skirta bauda“.

Kaip pranešama, ši moteris internete paskelbė vaizdo įrašus, kuriuose matyti, kaip ji masturbuojasi ant vieno iš bažnyčios klauptų, pasipuošusi kryželiu su Nukryžiuotuoju.

Internete pasklidus šiems vaizdo įrašams, vietos jaunimas informavo apie tai Austrijos centrinėje dalyje esančio Hėršingo pastorių Bernhardą Pauerį (Bernhardą Pauerį), kuris birželį kreipėsi į policiją.

„Bažnyčios nereikia dar kartą pašventinti... Dievo buvimo negalima panaikinti nuodėme“, – sakė pastorius dienraščiui „Kurier“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių