Aukcione parduodamos N. Armstrongo surinktos Mėnulio dulkės

  • Teksto dydis:

Neilo Armstrongo (Nilo Armstrongo) per pirmąjį išsilaipinimą mėnulyje surinktos mėnulio dulkės parduodamos aukcione Niujorke.

N. Armstrongo surinktų mėnulio dulkių bei smulkių akmenukų maišelis vertinamas tarp dviejų ir keturių milijonų dolerių (1,7 ir 3,5 mln. eurų).

Šis maišelis tik vienas su skrydžiais į kosmosą susijusių daiktų, kuriuos „Sotheby's“ aukcionas parduoda iš varžytinių liepos 20 dieną minint 48-tas pirmo išsilaipinimo mėnulyje metines.

N. Amstrongo padaryta nuotrauka, kurioje matyti kitas „Apollo 11“ astronautas Buzzas Aldrinas (Bazas Oldrinas), stovintis ant mėnulio paviršiaus, gali būti parduota už kokius keturis tūkstančius dolerių (3,5 tūkst. eurų). Siūlomas ir skrydžio planas, kuriuo astronautai naudojosi kelionei atgal į Žemę.

N. Armstrongas, pirmas žmogus išsilaipinęs mėnulyje, mirė 2012 metais, Ohajo valstijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Cha cha cha .....Armstrongo suringtos Menulio dulkes .....cha cha cha ...Kazin ar dar yra idiotu kurie tiki tomis pasakomis kad amerikonai ,,buvo Menulyje,, Puikiai Holivudas falsifikuoja VISKA. Taip kaip ir ,,demokratine,, spauda ir TV dabartinius ivykius pasaulyje. TAIP KAIP REIKIA globalistams, bankininkams, ivairios smarves dermokratams ir liberastFASISTO SOROSO nevyriausybinems organizacijoms.

cha ha ha

cha  ha  ha portretas
parduodamos menulio dulkes aukcione, kurias surinko Amstrongas Holiwudo koridoriuose, lieziuviu...kuriamo filmo apie jo issilaipinima menulyje metu.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių