Socialinio tinklo „Google+" lankomumas ir toliau auga

Kompanijos Experian Hitwise specialistų vertinimu, socialinio tinklo Google+ lankomumas (buvo atsižvelgiama tik į JAV rinką) kovo mėnesį išaugo iki 61 mln. apsilankymų, o tai yra 27% daugiau, nei vasario mėnesį.

Google+ savo veiklą pradėjo 2011 m. birželio pabaigoje. Remiantis skaičiavimais, jau liepos viduryje šio socialinio tinklo vartotojų skaičius viršijo 10 milijonų, rugpjūčio pradžioje buvo 20 mln. Spalio viduryje Google+ auditorija siekė 40 mln., tuo tarpu gruodyje užfiksuota 50 mln. vartotojų.

Pasak Google generalinio direktoriaus Larry Page, dabar socialinis tinklas turi daugiau nei 100 milijonų aktyvių vartotojų, o tai yra 10 milijonų daugiau nei sausio mėnesį. Vis tik L. Page nebuvo linkęs patikslinti, ką reiškia „aktyvus“.

Facebook, vienas iš pagrindinių Google+ konkurentų, turi daugiau nei 800 milijonų registruotų vartotojų paskyrų. Kovo mėnesį Mark Zuckerberg sukurtas socialinis tinklas sulaukė apie 7 mlrd. apsilankymų, o tai yra 15% mažiau, lyginant su 2011 m. liepos mėnesiu. Tokiu būdu galima daryti išvadą, jog, jog apsilankymų skaičiumi Facebook maždaug 114 kartų lenkia tuos rodiklius, kuriuos demonstruoja Google+. Taigi Google dar yra kur stengtis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių