Rugpjūtį – „Moksleiviai – į Vyriausybę“

„Moksleiviai - į Vyriausybę“ - jau antrus metus organizuojamas projektas, kurio tikslas gabius Lietuvos baigiamųjų klasių moksleivius skatinti domėtis valstybės institucijų veikla, politikų darbu bei tapti aktyvesniais piliečiais.

Lietuvos Respublikos vyriausybei bendradarbiaujant su moksleiviais bei jų organizacijomis, aktyviausi bei gabiausi jaunuoliai turės galimybę atlikti savaitės praktiką ministerijoje ar Vyriausybės kanceliarijoje. Jos metu taip pat bus supažindinama su konkrečių institucijų veikla, įvairių departamentų kasdieniu darbu bei suteikiama galimybė praleisti dieną su Premjeru ar ministru.

Praėjusiais metais pirmą kartą organizuotas projektas susilaukė didelio pasisekimo. Apie 30 moksleivių iš įvairių Lietuvos miestų savaitę laiko buvo įtraukti į Vyriausybės veiklą, bendravo su įvairias pareigas užimančiais valstybės tarnautojais bei dalinosi savo mintimis.

Kviečiame ir šiais metais rugpjūčio 23-27 dienomis dalyvauti projekte „Moksleiviai į vyriausybę“ ir įgauti neįkainojamos patirties ateičiai.

* Projektas "Moksleiviai - į Vyriausybę"

* Projekto "Moksleiviai - į Vyriausybę" dalyvių atranka

* Anketa moksleiviams

* Akimirkos iš 2009 m.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių