Rokiškėnė: tas, kuris pakorė pitbulterjerą, turėjo būti budelis

Į „Gimtojo Rokiškio“ redakciją kreipėsi rokiškėnė Violeta Malcienė. Ketvirtadienio rytą už Rokiškio ežero ji vedžiojo vokiečių aviganę. Netoli UAB „Rokiškio vandenys“ teritorijos moteris išvydo klaikų reginį - pakartą amerikiečių pitbulterjerą...

Pakarto šuns moteris tikrai nebūtų pastebėjusi, jei ne jos kalaitė. Augintinė sulojo ir nubėgo į krūmus. Moteris, stovėdama tolėliau nuo keliuko, po egle pamatė maišą – taip iš pradžių ji nusprendusi. Priėjusi arčiau nustėro: ant šakos kabojo amerikiečių pitbulterjeras. Laukiniai žvėrys jį jau buvo gerokai apdraskę.

Galima tik spėti: taip pasielgė šuns šeimininkas. „Jis - tikras budelis“, - įsitikinusi p. Malcienė.

Kaip teigia žinovai, amerikiečių pitbulterjero nereikia specialiai mokyti saugoti ar pulti iškilus pavojui, nes tai yra jų įgimtos savybės - jie intuityviai pajaučia grėsmę ir saugo savo teritoriją. Be to, tai - pakankamai stiprūs šunys, jie priskiriami kovinių veislei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainius

Dainius portretas
Čia tik šuo ir dar kovinis ir dar su pažeista psichika na kaip venckedžiai tad respeckt buvusiam šeimininkui

Ventus

Ventus portretas
Kuriai kategorijai priskiriamas šis straipsnelis - mokslo ar IT? Filadelfijai ne tik nesugeba straipsnelių pavadinimų be klaidų parašyti, bet ir teisingai kategorijai juos priskirti.

as

as portretas
Pakart ta kas ji pakore
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių