„Relax and Sleep” – kaip užmigti su maloniais garsais

„Android” platformai yra sukurta gan nemažai programėlių, padedančių kontroliuoti miegą ar šiaip geriau miegoti. Viena iš tokių yra „Relax and Sleep”, kurią jau parsisiuntė daugiau nei milijonas žmonių. Pažvelkime ir mes į šią aplikaciją.

Trumpai tariant, šios programėlės tikslas yra leisti „Android” telefonų savininkams geriau užmigti. O tam gali padėti malonūs garsai iš gamtos arba šiaip melodinga raminanti muzika. Būtent tokią garsų kolekciją savo viduje turi „Relax and sleep” ir siūlo mums galimybę groti šiuos garsus prieš miegą.

Principas paprastas – nustatote savo mėgstamą melodiją arba jų sąskambį (galima vienu metu pažymėti kelias melodijas) ir tiesiog pažymite laiką, kurį turi skambėti garsai. Po to programėlė automatiškai išjungs garsą, ir toliau jau galėsite ramiai miegoti tyloje. Taip pat, be abejo, yra galimybė nustatyti žadintuvą.

Apie šią pagrindinę ir papildomą funkcijas galite pažiūrėti video apžvalgą:


Programėlė yra nemokama, ir ją, kaip minėjau, parsisiuntė daugiau nei milijoną kartų. Reitingas – 4.5 pagal penkiabalę skalę (22 tūkstančiai balsų).

Įdiegti programėlę ar gauti daugiau informacijos galite „Google Play" parduotuvėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių