Žiediniai kopūstai su sviestu

Paprasčiau nebūna! receptas, tinkamas ir užkandžiauti, ir pavalgyti, ir kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų – žiediniai kopūstai. Išmėginkite patys.

Reikės:

400 g žiedinių kopūstų,

100 g sviesto,

1 arbatinio šaukštelio kmynų,

1 svogūno,

1 arbatinio šaukštelio kario,

pusės arbatinio šaukštelio kalendros,

druskos ir pipirų – pagal skonį.

Žiedinius kopūstus virkite pasūdytame vandenyje apie penkias minutes. Nusausinkite. Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkinto svogūno. Pakepinkite 3-4 minutes. Po to sudėkite smulkintą žiedinį kopūstą ir prieskonius: karį, kmynus, kalendrą, pipirus ir druską. Viską išmaišykite ir troškinkite apie dvidešimt minučių. Skanaus!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių