Savaitgalio pietums – portugališkas troškinys

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.

Restorano „Galo do Porto“ virėjas Andrius Jukonis išmokys, kaip pasigaminti portugališką troškinį.

Jums reikės:

1/2 geltonosios, raudonosios paprikos;

4 skiltelių česnako;

2 svogūnų;

100 g midijų;

100 g jūros kriauklių;

100 g aštuonkojų;

100 g sepijų;

8 krevečių;

paprikų-česnakų padažo;

100 ml baltojo vyno;

petražolių.

Kaip pasigaminti troškinį, žiūrėkite čia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių