Ropių ir grybų salotos

2 porcijoms reikės:

  1.     2 nedidelių šviežių baravykų,
  2.     1 morkos,
  3.     1 ropės,
  4.     1 rauginto agurko,
  5.     3 šaukštų aliejaus,
  6.     svogūnų laiškų, petražolių, kalendros – pagal skonį,
  7.     druskos ir pipirų – pagal skonį.

Grybus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje. Morką ir ropę išvirkite (geriausia garuose), po to nuvalykite ir sutarkuokite. Raugintą agurką ir žalumynus, smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, kuriame kepė grybai.


Šiame straipsnyje: receptasropėsgrybai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Gal ir nieko būtų (nors nevirtos ropės ir skaniau, ir sveikiau), tik kur tų ropių šiais laikais gausi... O jau apie griežčius tik svajoti belieka...
VISI KOMENTARAI 1
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių