Po Velykų likę margučiai: kaip juos panaudoti, kad netektų išmesti?

xiulau

xiulau portretas
neisradineti dviracio.Virtu pvz 3 dienu kiausiniai jau ant ribos valgomu- nevalgomu ir rizikuot savo, ypac vaiku sveikata, nepatariu. Nebent esat iprate prie seno, pagedusio maisto
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

  • Pietų pertrauka: kaip ir ką valgyti?
    Pietų pertrauka: kaip ir ką valgyti?

    Dalis dirbančiųjų per pietų pertrauką neina į viešojo maitinimo įstaigas ir renkasi savo atsineštą maistą. Sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė pabrėžia, kad skubant valgyti darbe prie kompiuterio – prastas sumanymas. Ano...

    1
  • Pavasariui – gaivinanti rabarbarų rūgštelė <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Pavasariui – gaivinanti rabarbarų rūgštelė (receptai)

    Nuo seno dėl vaistinių ir maistinių savybių vertinami rabarbarai pavasarį gali būti puikus vitaminų ir mineralinių medžiagų šaltinis. Jie jau stiebiasi soduose ir daržuose, tad galima dairytis receptų ir paskanauti šių ankstyvųjų d...

    1
  • Tradicinių Cezario salotų receptas
    Tradicinių Cezario salotų receptas

    Cezario salotos pažįstamos daugeliui, tačiau, ar žinote, kokia yra šių salotų istorija bei tradicinis paruošimo būdas? ...

    1
  • Priklausomiems nuo skanaus maisto – šefės I. Juciūtės receptai
    Priklausomiems nuo skanaus maisto – šefės I. Juciūtės receptai

    Šeštadienio rytais su TV3 laidos "Virtuvės istorijos" žiūrovais sveikinasi tinklaraštininkė ir profesionali šefė Ilona Juciūtė, kuri ne tik dalijasi patiekalų receptais, patarimais, bet ir sugeba prakalbinti bet ku...

  • Lietuvos istorinė virtuvė – ne vien kiauliena su bulvėmis
    Lietuvos istorinė virtuvė – ne vien kiauliena su bulvėmis

    Klaidinga manyti, kad lietuvišką istorinę virtuvę sudaro kiauliena su bulvėmis, cepelinų kilmė – ne lietuviška, o vokiška. Taip LRT RADIJUI sako istorinės virtuvės puoselėtojas Tomas Rimydis. Anot jo, prasčiau gyvenę lietu...

    1
  • Pyragas, kuriuo mėgautis galima be sąžinės graužaties <span style=color:red;>(receptas)</span>
    Pyragas, kuriuo mėgautis galima be sąžinės graužaties (receptas)

    Sočių švenčių pasekmė – ne tik veržiantys drabužiai, bet ir smegenis spaudžiantis klausimas: ką valgyti, kad svoris ne augtų, bet kristų? Kas padėtų tapti lieknesniems, tačiau nesumažintų jėgų, padėtų išlikti žvaliems i...

  • Naujas N. Pareigytės priešas – saldumynai
    Naujas N. Pareigytės priešas – saldumynai

    Prieš kelerius metus visiškai svaigalų atsisakiusi atlikėja, renginių ir laidų vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė teigia, kad pasirinktas gyvenimo būdas tapo neatsiejamas ir nuo kitų sveikos gyvensenos, pirmiausia – mitybos, princ...

    18
  • Patarimai, kad Velykų stalas būtų ne tik sotus, bet ir gražus bei sveikas
    Patarimai, kad Velykų stalas būtų ne tik sotus, bet ir gražus bei sveikas

    Seniau žmonės per Velykas būtinai valgydavo kiaulieną – kad pasilepintų po gavėnios ir įgautų jėgų artėjantiems pavasario darbams, LRT RADIJUI sako etnologė Nijolė Marcinkevičienė. Tačiau virtuvės šefas Alfas Ivanauskas mano, kad ...

  • Per Velykas namai turi kvepėti pyragais
    Per Velykas namai turi kvepėti pyragais

    Velykos tiesiog neįsivaizduojamos be margučių, stipriausio kiaušinio paieškų ir ridenimo varžybų. Vis dėlto nuo senų laikų šiai šventei būdavo ruošiamasi ir kepant  Velykų pyragus. Siūlome atsigręžti į lie...

    2
  • Velykoms – keturios tradicinio majonezo alternatyvos <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Velykoms – keturios tradicinio majonezo alternatyvos (receptai)

    Dauguma šventinio stalo neįsivaizduoja be majonezo. Jau tapo įprasta juo skaninti tradicines daržovių mišraines, salotas, valgyti su užkandžiais ir Velykų margučiais. Tačiau pastaruoju metu vis daugiau žmonių rūpinasi savo kūnu bei g...

Daugiau straipsnių