Makaronai su voveraitėmis (receptas)

2 porcijoms reikės:

  1.     300 g voveraičių,
  2.     pusės svogūno galvos,
  3.     2 skiltelių česnako,
  4.     100 g baltojo sauso vyno,
  5.     200 ml neriebios grietinėlės,
  6.     200 g makaronų,
  7.     druskos ir pipirų – pagal skonį.

Kol užverda vanduo makaronams, nuvalykite voveraites, didesnes supjaustykite per pusę. Kubeliais supjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje. Sudėkite į jį voveraites ir česnaką. Ant stiprios ugnies pakepinkite keletą minučių, o po to supilkite vyną. Užvirus vandeniui suberkite makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant etiketės. Kai grybuose išgaruoja vynas, supilkite grietinėlę. Po kelių minučių pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Išvirusius makaronus sudėkite į lėkštę, ant jų supilkite voveraičių padažą, papuoškite baziliko lapeliais. Skanaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių