Kaip paruošti tobulus barščius?

vv

vv portretas
As pati marinuoju burokelius stiklainiuose,tai,isvirus buljona,supilu visa stiklaineli su visu marinatu - nieko nebereikia,skonis puikus. O norint,galima ideti dziovintu baravyku - vienas variantas,arba - pupeliu - kitas variantas. Labai skanu.

paprasčiausias būdas

paprasčiausias būdas portretas
sudėjus burokėlius nukelt puodą nuo ugnies, kad neužvirtu. Spalva liuks. O skoniui pagerint burokėlius(virtus, tarkuotus) prieš dedant į puodą pakepint su svogūnėliu. Niam niam
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

  • Gudrybės, padėsiančios valgyti daugiau daržovių
    Gudrybės, padėsiančios valgyti daugiau daržovių

    Lietuvos gyventojai vartoja per mažai vaisių ir daržovių: per dieną vienam žmogui rekomenduojama suvalgyti mažiausiai 400 g vaisių ir daržovių, tačiau mūsų šalyje šis skaičius vidutiniškai tesiekia apie 300 g, teigia prof. dr...

  • Pažintis su salotomis: kaip panaudoti įvairias rūšis?
    Pažintis su salotomis: kaip panaudoti įvairias rūšis?

    Parduotuvių lentynose vis gausėja daržovių pasirinkimas, atsiranda nauji, dar nematyti pavadinimai, tačiau dažniausiai mes vis renkamės tas pačias, įprastas salotų rūšis. Pastaruoju metu Lietuvoje prekiaujama virš 20 skirtingų rū&sca...

    1
  • Pavasaris su prancūziškais patiekalais
    Pavasaris su prancūziškais patiekalais

    Prancūziška virtuvė dėl savo išskirtinumo įtraukta į UNESCO paveldą. Tačiau, norint paragauti prancūziškų patiekalų, nebūtina keliauti iki pat Prancūzijos. Vakar, kovo 21 d., trečius metus iš eilės Lietuvoje buvo skelb...

  • Patarimai, kaip tinkamai paruošti arbatą
    Patarimai, kaip tinkamai paruošti arbatą

    Arbatos vartojimo tradicijos siekia tūkstantmečius, – ir šiandien arbata išlieka vienu populiariausių gėrimų pasaulyje. Arbatmedžių regionuose gaminama arbata nuo seno vertinama kaip išskirtinėmis skoninėmis, kvapiosiomis be...

  • Nauji įpročiai pavasarį padės maitintis sveikiau <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Nauji įpročiai pavasarį padės maitintis sveikiau (receptai)

    Sezonų kaita skatina koreguoti ir kasdienės mitybos pobūdį. Organizmui natūraliai adaptuojantis prie oro sąlygų, šaltuoju metų periodu įprastai padidėja poreikis riebesniam, „sunkesniam“ maistui. Atėjus pavasariui, vertėtų ne ti...

  • Savaitgalio pietums – portugališkas troškinys
    Savaitgalio pietums – portugališkas troškinys

    Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje. ...

  • „Kino pavasario“ programoje – virtuvės šedevrai iš vabzdžių
    „Kino pavasario“ programoje – virtuvės šedevrai iš vabzdžių

    22-ojo Vilniaus kino festivalio „Kino pavasaris“ Kulinarinių filmų programą atidarė ne vieną įvertinimą už dokumentiką pelniusio danų režisieriaus Andreas Johnsen juosta „Vabzdžiai“, kurioje aptariama globali maisto stygiaus...

  • Aliejinė moringa: antioksidantų šaltinis <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Aliejinė moringa: antioksidantų šaltinis (receptai)

    Aliejinė moringa - nedidelį aukštį siekiantis lapuotis medis, labiausiai paplitęs Azijos ir Afrikos regionuose. Jau nuo seno šių kraštų vietiniai gyventojai žinojo apie augalo gydomąjį poveikį, – šiandien moringa įv...

  • Skanu ir sveika: tofu ir špinatų maltinukai <span style=color:red;>(receptas)</span>
    Skanu ir sveika: tofu ir špinatų maltinukai (receptas)

    Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ – receptas, skiriamas visiems, kurie mėgsta gaminti ir maitintis sveikai. Švieži veganiški pusryčiai – tofu ir špinatų maltinukai. ...

    2
  • Virtuvės šefas: maistas – nuotykis visoms juslėms <span style=color:red;>(receptai)</span>
    Virtuvės šefas: maistas – nuotykis visoms juslėms (receptai)

    Trijų „Michelin“ žvaigždučių restorano „The Fat Duck“ savininkas ir pasaulinio garso virtuvės šefas Hestonas Blumenthalis visuomet sako, kad maistas yra kur kas daugiau, nei vien tik produktų kombinacija. Jo manymu, tai yr...

Daugiau straipsnių