Jaunų burokėlių lapų sriuba su avinžirniais (originalus receptas)

Portalo skaitytojams šiandien siūlome pasigaminti gardžios jaunų burokėlių lapų sriubos su avinžirniais.

Reikės:

400 g burokėlių lapų200 g virtų avinžirniųvidutinio dydžio svogūno2 valg. šaukštų aliejaus2–3 skiltelių česnako1 l sultinio1–2 arbatinių šaukštelių citrinos sulčių1/2 arbatinio šaukštelio druskos

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, lengvai apkepti aliejuje. Burokėlių lapus perplauti, truputį nusausinti ir supjaustyti stambiais gabaliukais. Į puodą įpilti sultinį, užvirinti, sudėti pakepintus svogūnus ir burokėlių lapus, pavirti 5–6 min. Baigiant virti, suberti virtus avinžirnius (galima naudoti konservuotus), pagardinti citrinos sultimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių