Išbandykite: Tiškevičiaus virtiniai – receptas iš senos kulinarijos knygos

„Žymiai paprasčiau parduotuvėje nusipirkti pakelį šaldytų virtinių, nei pasigaminti naminių. Bet žinokite – naminiai virtiniai yra tikrai verti to darbo“, – sako laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir pristato senovinį receptą.

Tešlai pasigaminti prireiks miltų, šilto vandens ir druskos. Įdarui – riebios maltos kiaulienos, smulkiai supjaustytos rūkytos šoninės, svogūnų, pievagrybių, saujelės džiovintų mirkytų voveraičių, kiaušinio.

Visas receptas – vaizdo įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PENSININKE

PENSININKE portretas
AS GAMINU VIRTINUKUS SU VIRTOM BULVEM. TESLAI REIKIA 5OO GR. VIRTU SUSMULKINTU BULVIU,AS JAS SUTORKUOJU SU SURIUI SKIRTA TARKUOTI TARKUTE.1 KIAUSINIS,1 STIKLINE MILTU.MAISYTI SU SAKUTE KOL NEBELIPS,TADA BAIGTI MINKYTI RANKOMIS. IDARUI 150 GR. MALTOS KIAULIENOS,0,5 GALVUTES SMULKIAI PJAUSTYTO SVOGUNO,1/4 PAPRIKOS SMULKIAI PJAUSTYTOS ,1 ZIUSNELIO DRUSKOS,1 ZUPSNELIO JUODUJU MALTU PIPIRU,20 GRAMU SVIESTO. SVIESTE PAKEPINTI SVOGUNA,PAPRIKAIKI SUMINKSTES,DETI DRUSKA IR PIPIRUS.DAR KARSTA MASE DETI I DUBENI SU MALTA KIAULIENA IR GEGAI ISMAISYTI. IS TESLOS SUFORMUOTINORIMO DYDZIO KAMUOLIUKUS,JUOS ISKOCIOTI BLYNELIO FORMOS IR I VIDURI DETI SAEKSA IDARO. APSPAUSTI IR UZSUKTI KRASTA VIRVUTES PAVYDALO SIULE.DETI I PASUDYTA VERDANTI VANDENI. VIRTI APIE 5 MIN. VALGYTI SU GRIETINES SVIESTO PADAZIUKU.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių