Dienos receptas: kepta dorada

  • Teksto dydis:

Portalo skaitytojas ir jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandie siūlo išsikepti doradą.

Reikės:

1 kg druskos;

500 g dorados;

1 kiaušinio baltymo;

Šiek tiek petražolių;

Šakelės rozmarinų;

1 citrinos;

Keletos salotų lapų;

Ridikėlių;

Gaminimas:

1. Nuplauname žuvį ir prapjauname odelę viršuje. Prikemšame ją petražolėmis.

2. Kiaušinio baltymą išplakame mikseriu iki standžių putų ir sumaišome su druska.

3. Kepimo skardą apibarstome druska ir dedame žuvį, aplašiname citrinos sultimis ir pabarstome rozmarinais. Užklojame druska.

4. Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 20min.

5. Kai žuvis iškeps druską nuvalome, galvą nupjauname, odelę nulupame.

Tiekiame su šviežiomis daržovėmis. Skanaus!


Šiame straipsnyje: doradažuvisreceptas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
skaniausia I vidu kimsti petrazoles su kuminu. Ir jokios odeles pjautvirsuj nereik, juk druskos prisigers :D

klaipediete

klaipediete portretas
Matos kad tikrieji kulinarai komentarus raso:))))) zuvis kepama druskos patale. pridedi ant skardos ant virsaus zuvis ir vel druska. druska turi uzdengti visa zuvi. kiausini sumaisyti su druska, kad druska suliptu geriau. Girdejau kad dorada viena is skaniausiu zuvu. butinai pabandysiu!

klaipediete

klaipediete portretas
Matos kad tikrieji kulinarai komentarus raso:))))) zuvis kepama druskos patale. pridedi ant skardos ant virsaus zuvis ir vel druska. druska turi uzdengti visa zuvi. kiausini sumaisyti su druska, kad druska suliptu geriau. Girdejau kad dorada viena is skaniausiu zuvu. butinai pabandysiu!
VISI KOMENTARAI 5
  • Skelbimai
  • Pranešk
    naujieną
  • Portalo
    svečias
  • Klausk
    specialisto
  • Diskusijos
  • Orai
  • TV
    programa
  • Pažintys
  • Žaidimai
  • Horoskopai
  • Naujienlaiskis
  • RSS
  • Facebook
  • Twitter

Galerijos

Daugiau straipsnių