Atgaiva širdžiai ir kūnui: skaniausi desertai iš uogų karalienių (receptai)

Braškių sezonas įsibėgėja, todėl restorano „Terrazza“ virtuvės šefas Arūnas Stoškus siūlo išmėginti kelis nesudėtingų desertų receptus.

Norite nustebinti draugus desertu? Suplakite 200 g riebios grietinėlės su 250 g maskarponės sūriu, įberkite 20 g cukraus pudros ir įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę. Kai kremas paruoštas, šaukštu krėskite jį į serviravimo lėkštę ir puoškite šviežiomis braškėmis bei mėtomis. Desertą galite skaninti agavos arba klevų sirupu, šviežiu medumi.

Gaminimo eigą rasite čia.


Šiame straipsnyje: braškėsuogosdesertaireceptai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vaje

vaje portretas
kaip nustebau perskaičius apie tokį nuostabų standartinį patiekalą
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių