Pros.lt tinklalapis sulaukė vadovų dėmesio

Prieš keturis mėnesius pradėjusiame veikti lietuviškame socialiniame verslo tinklalapyje Pros.lt jau užsiregistravo apie 600 įvairiausių sričių vadovų bei per 100 įmonių direktorių.

„Tinklalapyje registruojasi įvairių profesijų atstovai, ne paslaptis, siekdami asmeninės naudos“, - teigė Pros.lt projekto vadovė Ieva Riaukaitė.

Pasak I. Riaukaitės, vienus portalo narius galima įvardinti kaip stebėtojus, kitus - kaip aktyvistus, kurie stengiasi išnaudoti visas tinklapio teikiamas galimybes. Visgi, portalo atstovai pastebėjo, kad dažniausiai Pros.lt tinklapyje lankosi personalo atrankos darbuotojai, o aktyviausi tinklapyje – verslus jaunimas, kuriems svarbios ne tik naudingos pažintys, bet ir diskusijos, kurių dėka galima gauti naudingų patarimų iš patirtį versle jau turinčių žmonių.

„Atsižvelgiant į vartotojų poreikius Pros.lt tinklapyje buvo sukurta registruotiems nariams skirta vieta bendravimui – grupės. Tad dabar žmonės gali diskutuoti įvairiausiomis temomis ne tik vienas su kitu, bet ir su tam tikrai grupei priklausančiais žmonėmis, pažinti kitus profesionalus ir tokiu būdu visuomet būti naujausių įvykių, naujienų centre, gauti informacijos darbo, verslo, karjeros ar mokslų klausimais“, - aiškino Pros.lt projekto vadovė I. Riaukaitė.

 


Šiame straipsnyje: pros.ltsocialinis tinklalapis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių