Pirmasis Europoje 3D TV kanalas

Trimačiai vaizdai iš kino teatrų persikelia į namus. Balandžio 3 dieną pradės veikti pirmasis Europoje skaitmeninės 3D televizijos kanalas.

Juo transliuos D. Britanijos palydovinės TV kompanijos „BskyB“ programos.

„Sky 3D“ paslauga galės naudotis vartotojai turintys erdvinio vaizdo perdavimo technologiją palaikančius televizorius. Tokius įrenginius gamina „Panasonic“, „LG“, „Samsung“ ir „Sony“. Trimačio vaizdo efektas sukuriamas dėvint specialius akinius, rašo computerbild.lt.

Vaizdinės transliacijos debiutuos futbolu! „BskyB 3D TV“ rodys D. Britanijos „Premier“ lygos futbolo varžybų tarp „Manchester United“ ir „Chelsea“ komandų tiesioginę transliaciją.



Skelbiama, kad „Sky3D“ paslaugą jau užsisakė apie tūkstantis 3D televizorius turinčių Anglijos ir Airijos barų. Jie futbolo fanams dalins specialius akinius varžyboms žiūrėti. Neliks nuskriausti ir tie, kurie futbolo nemėgsta. 3D kanalu planuojama transliuoti meninius bei dokumetinius filmus, meno ir kitas programas. „Sky3D“ kanalo programos iš pradžių bus rodomos tik tam tikromis valandomis.

3D TV paslaugų kainos „BskyB“ kol kas nepaskelbtos. Spaudos pranešime teigiama, kad pirmosios transliacijos bus nemokamos.


Šiame straipsnyje: 3D3d tv

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių