Pagaliau oficialiai pristatytas „iPhone 4“

Nors apie naują „iPhone“ versiją sklandė tūkstančiai gandų, šis telefonas dar nebuvo parodytas oficialiai. Iki šiol. Nes pirmadienį įvyko jo pristatymas.

„iPhone 4“ yra toks, kokio visi ir tikėjosi. Pasak Steve Jobs, tai ploniausias pasaulyje „smartphone“. Jis veiks su „Apple A4“ procesoriumi ir palaikys Micro SIM kortelę. Patobulintas ir modelio ekranas. Dabar jis bus 960 x 640 raiškos bei 800:1 kontrasto. Ekranas vis dar 3,5 colio.

„iPhone 4“ turės priekinę kamerą 3G pokalbiams bei pagrindinę, kuri fotografuos 5MP, o filmuos 720p raiška. Mobiliuku prie interneto bus galima prisijungti 3G, arba Wi-Fi 802.11n ryšiu. 4G standarto telefonas dar nepalaiko.

Naujame aparate apsigyvens ir paieška „Bing“ („Google“ išliks pagrindine), juo taip pat galima skaityti elektronines knygas. Bus ir žadėta reklamų sistema „iAds“.

Išankstiniai pardavimai  JAV, Prancūzijoje, Vokietijoje bei Didžiojoje Britanijoje prasidės jau antradienį. Kitose pasaulio šalyse telefonas pasirodys liepą. Kokia „iPhone“ kaina dar sunku pasakyti, mat jis kaip visada bus pardavinėjamas su įvairiais ryšio planais.


Šiame straipsnyje: Appleiphone

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių