„nVidia“ ruošia 3D akinius spirituotų gėrimų mylėtojams

Panašu, jog kompanija nVidia ruošia padaryti dar vieną proveržį 3D technologijų srityje, sukurdama bevielius akinius, kurie konvertuoja išgėrusio žmogaus akyse esantį vaizdą į pilnavertį trimatį aukščiausios kokybės vaizdą, kurį paprastai mato tik blaivas žmogus.

Deja, šiuo metu nVidia atstovai atsisakė atskleisti kokias nors technines detales, kadangi unikali technologija yra vis dar patentavimo procese. Tačiau Kalifornijos kompanijos atstovai jau spėjo pareikšti, kad naujovė greitai taps spėjusio išpopuliarėti komplekto NVIDIA 3D Vision 2 dalimi, tačiau dėl naujos technologijos visiškai nereikės daryti jokių pakeitimų dabartiniuose 3D akiniuose.

Pranešama, jog variantas NVIDIA 3D Vision 0.5L bus skirtas tiems, kurie mėgsta išgėrinėti pavieniui. Komplekte bus galima rasti modernius stereoskopinius akinius, sąsajos modulį, USB kabelį, taip pat optinę laikmeną su tvarkyklėmis ir instrukcija.

Speciali modifikacija NVIDIA 3D Vision 1.5L bus specialiai skirta grupiniams baliams. Pažymima, jog 3D efektas bus pasiektas tik tuo metu, jei vienu metu šiuos specialius akinius ant nosies turės visi trys spirituotų gėrimų gerbėjai. Sąveikaus akiniai tarpusavyje taip pat bevieliu būdu.

Tikimasi, jog oficiali NVIDIA 3D Vision 0.5L ir 1.5L premjera įvyks jau gegužės mėnesį. Europoje, o kartu ir mūsų šalies rinkoje, naujovė turėtų pasirodyti birželio mėnesį, kaip tik per vasaros sezono pradžią, kai nemažai gyventojų pradeda aktyviai atostogauti. Apie rekomenduojamą NVIDIA 3D Vision 2 komplekto kainą kol kas duomenų nėra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių