Nauji gandai: „iPhone 5“ pasirodys rudenį

Išmaniojo telefono prezentacija gali įvykti vėliau nei manyta, t. y. 2012-ųjų rugsėjį arba spalį, praėjus metams po „iPhone 4S“ pristatymo.

Pastaruoju metu dauguma ekspertų manė, kad „iPhone 5“ pristatymo reiktų tikėtis birželį konferencijoje WWDC. 2010-aisiais tokiame renginyje buvo pristatytas „iPhone 4“, o 2009-aisiais – „iPhone 3GS“. 

Tačiau teigiama, kad naujasis „Apple“ išmanusis telefonas pasirodys šių metų rudenį. Skelbiama, kad nuo šiol „Apple“ priėmė sprendimą leisti naujas „iPhone“ versijas rudens pradžioje.

Taip iš pradžių kelis mėnesius naująjį „smartfoną“ perka entuziastai, o vėliau, prasidėjus kalėdinei dovanų karštligei, ir paprasti vartotojai.

2011-ųjų spalį išleistas išmanusis telefonas „iPhone 4S“ iš vienos pusės sukėlė nusivylimą, nes buvo pagaminta tik modernizuota „iPhone 4“ versija, o iš kitos – pasiekė pardavimų rekordą, kai per vieną ketvirtį realizavo daugiau nei 37 milijonus įrenginių.

Ankščiau buvo skelbiama, kad egzistuoja keli „iPhone 5“ prototipai, besiskiriantys vienas nuo kito. Prototipai dar testuojami, o galutinis sprendimas nėra priimtas. Pranešama, kad „iPhone“ prototipai turi 4 colių ekraną bei skiriasi nuo „iPhone 4“ ir „iPhone 4S“ korpuso ilgio ir pločiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių