Veidoskaitos specialistas gali pasakyti, kada mirsite ir kas jums tinka į porą

Veidoskaita gali pasakyti, koks gyvenimo kelias žmogui skirtas, bet tai nereiškia, kad jis savo galimybes išnaudos, LRT KLASIKAI sako veidotyros treneris Žydrūnas Sadauskas.

Jo teigimu, veidoskaitos specialistas netgi gali pasakyti, kada žmogus mirs. O be smakro, akių ir kaktos, daugiausia apie žmogų pasako jo kaklas.

– Ar veidoskaita (veidotyra) – toks pat mokslas, kaip ir astrologija? Ar kitoks?

– Manau, kad tai susiję. Bet veidoskaita gali pasakyti, koks žmogui skirtas gyvenimo kelias, o kada jis jį pradės, tikriausiai gali pasakyti horoskopai – jie žaidžia su datomis, faktais, skaičiais. Pati veidoskaita mato bendrą foną, t. y. charakterį, gyvenimo kelią ir pan. Bet ar žmogus tai darys, čia jau jo pasirinkimas. Apie 70 proc. žmonių veikia kažką, kas yra primesta visuomenės, ką neteisingai pasirinko pačioje pradžioje. Daugeliu atveju žmonės net nebando rasti savo kelio.

– Vadinasi, nori ar nenori, tapsi tuo, kas tavo veide parašyta?

– Tarkim, žmogus turi didelį kūrybinį potencialą, bet jo visiškai nerealizuoja jo, nes jam reikia užsidirbti. Tad jis dirba kažkokį darbą, bet nepatiria malonumo. O kūryba galbūt yra jo veikla po darbo.

– Kam taikoma ši sistema?

– Galima žiūrėti įvairiai. Pavyzdžiui, renkantis darbuotoją ar gyvenimo partnerį, nes veido bruožai pasako, kaip turi atrodyti priešingybė arba tobulas partneris.

– Ką reiškia tobulas?

– Su kuriuo galite eiti per gyvenimą ir jums bus labai gerai.

– Bet dažnai sakoma, kad geriausia yra ne priešingybės, o panašūs žmonės.

– Ne, čia kaip tik yra blogai. Panašūs žmonės – nulinė pora. Tai reiškia, kad pagrindiniai veido bruožai sutampa, žmonės nekonfliktuoja. Bet tam, kad pora judėtų ir kad būtų dinamika, reikalingi skirtumai ir konfliktai. Skirtumai sukuria dinamiką, kuri reikalinga porai vystytis. Labai dažnai gyvenimo pabaigoje pora supanašėja – tada ji jau yra degradavusi pora: konfliktų nulis, bet sunku atskirti, kuris vyras, kuris moteris. Tai vienetas, padalintas per pusę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Safyras

Safyras portretas
Pasikonsultavus su tokiais "specialistais", tai nei šeimos kurti neapsimoka, nei pas gydytoją eiti susirgus... Gal todėl kai kuriems gydytojams ir patinka negydyti, nes tam reikia savo žinias vis atnaujinti, arba laukti, kol žmogus pats numirs ar nueis pas gydytoją, kuris netiki visokiausiais pranašais...

Pasakojant toliau

Pasakojant toliau portretas
Azijiečiai jau eina į Europą.....Gerai ,kad Merkel jau atsikvošėjo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių